Drapsmannen Connor Betts avbildet med et av hans ofre, hans egen søster Megan. Foto: Shutterstock
annonse
annonse

Etter masseskytingen i El Paso tok det ikke lang tid før Donald Trump ble utpekt som medskyldig.

Ledende politikere hos Demokratene mente Trump med sin angivelige rasisme og retorikk hadde ofrenes blod på sine hender. Massemediene, både i USA og her hjemme, fulgte opp. Selv Resett er koblet til drapene, av en politiker som representerer Arbeiderpartiet.

Les også: Demokrater og MSM gir Trump skylden for høyreekstrem terror. Vi kjenner taktikken fra Norge

annonse

To døgn senere smalt det igjen. I Ohio klarte 24 år gamle Connor Betts i løpet av ett minutt å forårsake ni dødsfall og minst 26 sårede, før politiet fikk stanset drapene ved å skyte og drepe gjerningsmannen.

Nå viser det seg at drapsmannen i Ohio var venstreradikal, sympatiserte med kommunisme og støttet Elisabeth Warren, Bernie Sanders og Antifa.

Betts etterlot seg ikke noe manifest, men beskrev seg selv på Twitter slik:

annonse

«he/him / anime fan / metalhead / leftist / i’m going to hell and i’m not coming back.»

Breitbart refererer til en en Twitter-konto som knyttes til Betts, @iamthespooker, som nå er suspendert. Her fant man flere eksempler på at drapsmannen deltok i såkalt doxing av ansatte i ICE, som er den føderale myndighet for toll og immigrasjon i USA. I tillegg skal han ha videreformidlet oppfordringer om å trakassere ICE-ansatte slik at de sluttet i jobben.

Les også: Kjent regissør ber venstresiden i USA skaffe våpen: – Dette er krig

Det var også oppfordringer om å sabotere bilene til ICE-kjøretøyer, noe som er en ganske klar oppfordring til vold.

Etter at Trump ble valgt i 2016 skrev drapsmannen på Twitter:

annonse

Connor Betts skal ifølge tidligere medelever hatt en liste som inneholdt navn på klassekamerater han ønsket å drepe (gutter) eller voldta (jenter).

Men CNN skriver altså at skriveriene til Bretts ikke indikerer noe politisk motiv. Det refereres ikke til uttalelser der Antifa og Betts politiske favoritter Bernie Sanders og Elisabeth Warren blir holdt ansvarlige.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon