Foto: Michael Brochstein/SOPA Images/Shutterstock
annonse
annonse

Demokraten Joaquin Castro har offentligjort en liste med navn over donorer i Texas som støtter president Donald Trump. Deres arbeidsgivere er også navngitt.

Kommunikasjonsdirektøren i Trump-kampanjen, Tim Murtaugh, lurer på hvor dypt det er mulig for Demokratene å synke. Trump-kampanjen anklager Castro for å rette søkelyset på private personer, og forlanger at han sletter listen fra offentlig innsyn, skriver Fox News.

Les også: Over halvparten av demokratene i Kongressen vil ha riksrett mot Trump

annonse

– Dette er Joaquin Castro, en kongressmann og del av sin brors presidentkampanje. Han navngir private borgere og deres arbeidsgivere, og bruker deres politiske syn mot dem ved å bruke rettigheter gitt i grunnlovens første tillegg, skriver han på Twitter.

Castros tweet inneholdt en setning der det ble påstått at det disse donorene støtter opp om er en hatefull kampanje, som setter merkelapper på latinamerikanske innvandrere som «inntrengere».

Trump-kampanjen har rapportert Castro til Twitter for brudd på retningslinjene om «fornærmende adferd». Der heter det at man ikke kan «bedrive målrettet trakassering av noen, eller oppfordre andre til å gjøre det.»

I Norge har blant annet aksjonærer og annonsører i Resett blitt utsatt for lignende trakassering på Twitter.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon