Slik så skjoldene ut etter at politiet ble angrepet med kjemikalier. Foto: West Midland Police
annonse
annonse

24 timer etter at en politimann i Birmingham ble meiet ned av en kapret politibil, ble politi fra West Midlands angrepet med kjemikalier, skriver Breitbart UK.

Politiet skriver på Twitter:

– Dette er hva våre betjenter opplevde i ettermiddag. U4B involvert i å arrestere en voldelig mann (…) ble angrepet med vold, og fikk kastet ukjente kjemikalier på seg.

annonse

Av bildene kan man se at politiets skjold har blitt etset og sprukket av kjemikaliene:

Les også: Dramatisk økning i syreangrep i Storbritannia – planlegger å forby etsende substanser

annonse

Dette skjedde altså under 24 timer etter at en annen politibetjent ble voldelig angrepet og slått i bakken av en mistenkt bilkaprer ved navn Mubashar Hussain, som også kjørte over politimannens kropp. Også Ahsan Ghafoor er tiltalt for biltyveri i samme sak, men det er ukjent i hvilken grad han var innblandet i volden mot politimannen.

Hussain ble arrestert i Sparkbook, som har blitt beskrevet som Storbritannias «jihad hovedstad», han er tiltalt for en rekke forbrytelser inkludert drapsforsøk.

Politimannen er alvorlig men ikke livstruende skadet. En talsmann for politiet sier at det er vanskelig å oppgi en nøyaktig prognose, men skadene, som inkluderer brukken milt og andre indre skader, vil kreve flere operasjoner, og kan være av «livsendrende karakter».

Bare for noen dager siden ble en ubevæpnet politimann alvorlig skadet etter å ha bli angrepet med machete i London.

Les også: Britisk politimann nesten skalpert av desperado med machete

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon