Illustrasjonsbilde. Foto av REX
annonse
annonse

Jeg tilhører en utskjelt, utrydningstruet gruppe i samfunnet, uten eget flagg eller festdag. Jeg snakker selvsagt om oss hvite, heteroseksuelle, konservative menn over 50. 

Jeg har over 18 års utdanning, og over 35 års yrkeserfaring. Jeg har lært matte, fysikk og sågar litt meteorologi. Jeg har lært å forholde meg til fakta, ekte vitenskap og rasjonelle argumenter. MEN, skulle jeg være så syndig å hevde at: Nei, vi har ikke noe klimakrise! Det blir ikke varmere, det blir kaldere, mer is og flere isbjørner og det er solflekk-aktivitet som styrer klimaet, ikke mennesker og CO2. Det er plantenæring! DA blir jeg umiddelbart stemplet som klimafornekter og miljøsvin! Av hvem? Jo, av klima-angstfylte drittunger som ikke engang er ferdig med grunnskolen og deres kunnskapsløse fanatiske foreldre, som skyver barna foran seg, ispedd et knippe Tesla- terrorister! 

Jeg har lært historie og sosiologi. Og jeg valgte å bruke 15 av mine beste år for «konge, fedreland og flaggets heder» under den kalde krigen, fordi jeg ønsket å forsvare landet mitt om nødvendig.

annonse

Men skulle jeg være så syndig å være kritisk til den grenseløse strømmen av grunnløse asylsøkere, fordi jeg ønsker å verne om Norge og de norske verdiene som er under press, fordi dagens innvandring ikke er bærekraftig. Eller hevde at den er en trussel mot velferdsstaten. Da blir jeg sporenstreks kalt «rasist», «nazist» eller det som verre er! Av hvem? Jo, av godhets-tyranner, ideologisk hjernevaskede innbyggere, batikk-tanter med «egen agenda» og en samlet, venstrevridd medieindustri, som alle selvsagt føler seg «moralsk overlegne».

Les også: Blir du med å holde fornuften i live i dette land?

Jeg har lært psykologi, samfunnskunnskap og samfunnsøkonomi. Jeg registrerer at vi ikke lenger lever i et demokrati, men et emokrati. Samfunnet styres av bloggere, influensere med solid bakgrunn fra «Paradise Hotel», og broiler-politikere, ofte uten utdanning, med jobberfaring som strekker seg til fotomodell eller sommerjobb som bartender eller telefonselger. Norge er blitt middelmådighetens høyborg, med utstrakt nepotisme og korrupsjon. Jeg forstår ikke samfunnets totale forakt for utdanning, reell yrkeserfaring, livserfaring, fakta, vitenskap og fornuft! MEN skulle jeg være så syndig og konservativ å mene at ikke-sosialistisk politikk, jevnt over, er best egnet til å «gjøre Norge stolt igjen» …

annonse

Ja, da blir jeg igjen stemplet som «høyre-ekstrem», «rasist» etc. etc. Av hvem? Jo, av de samme godhetstyrannene, den samme blodrøde pressen, folk med sykkelpsykose og noen rødgrønne politikere med «lissomskjegg»! 

NOK ER NOK! 

PS: Godt valg! PPS: Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig, har i grunnen fattet begge deler dårlig. 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon