Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Nå er det snart valg igjen, og det preger som vanlig nyhetsbildet. Kandidatene kommer ut av hiet og vil at vi skal velge mellom pest eller kolera. 

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Trine Skei Grande har funnet ut at makt skapes ved å holde folk nede med utgifter. Det er ren matematikk, hvis man ikke har råd til bompenger, så må en gå til jobben. Grande selv har firmabil med privatsjåfør.

Les også: Kilde: Regjeringen hadde nesten blitt enige om bompenger – så trakk Venstre seg

annonse

 

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Nå har Eivind Trædals bedre halvdel Lan Marie Berg latt seg lede inn i fristelsen og blitt en sykkeltyv. Det er vel slik en ender opp når man elsker bomringer.

Les også: Jarle Aabø: MDG-Lan Marie stjal sykkelen min

Hva om Hanne Bjurstrøm bretter opp ermene og luker på begge sider av gjerdet? Om løsning er hennes egentlige mål. Akkurat det der, er det kanskje mer enn vanskelig å besvare på stående fot.

annonse

Les også: Diskrimineringsombud anbefaler politikerkurs mot muslimfiendtlighet

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Det er nesten som om man kan få vondt av Jonas Gahr Støre. Han gjør det dårlig over hele linja, selv under Ukens Resett-navn. Her høster han ikke engang en vemodig trøstestemme.

Les også: Arbeiderpartiet går mot sitt dårligste kommunevalg noensinne – kan få halvert antall ordførere

Igjen viser klassesnuten sitt sanne ansikt. Det er helt vanlig for kommunister slik som Rødt-politiker Stig Berntsen å være brysomme mot sine politiske motstandere. Hvordan ellers skal de få etablert ettpartistaten?

Les også: Niende kandidat for Rødt i Oslo må møte i retten for å ikke ha etterkommet politiets pålegg

annonse

Haakon Riekeles, med avgifter skal landet bygges, inntil Dovre faller. Uten avgifter ingen dommedagsprofeti om menneskeskapte klimaendringer. Hvorfor snakke så mye om det hvis en ikke håver inn fantasisummer.

Les også: Haakon Riekeles fra Civita og Venstre vil øke CO2-avgiftene med 150 prosent

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Først så kastet hun seg i en fontene under den sagnomsuste Arendalsuka. Nå skal rosabloggeren Sophie Elise også ta hånd om valgkampen. Hun ser på det som sin oppgave å redde oss fra dommedag, og gir sin verdifulle stemme til ingen ringere enn selveste MDG.

Les også: Sophie Elise avslører hvem hun kommer til å stemme på: – Jeg har vært en synder

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon