Innvandrerungdom banker opp og ydmyker etnisk norsk ungdom i Oslo-området

Melding om masseslagsmål ved Sinsen, 17. juli, 2017. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix

Etter det Resett kjenner til har politiet i gjennomgangen av beslaglagte mobiltelefoner kommet over flere filmer som viser ydmykelser foretatt av innvandrerungdom mot etnisk norsk ungdom. En gjentagende form på dette er at de etniske norske guttene tvinges til å kysse skoene til innvandrerguttene. I noen tilfeller har de blitt sparket i ansiktet

I løpet av de siste månedene har det tegnet seg et bilde av at innvandrerungdom fra Oslo øst reiser rundt på Østlandet i aktiv søken etter etnisk norsk ungdom som de kan jakte på, true og banke opp. Slåsskampen som tidligere i høst ble rapportert fra Kolbotn var nettopp en slik hendelse. En gjeng på 30 mørkhudede, maskerte ungdommer i alderen 14-17 som slo og sparket andre gutter helt umotivert.

På politiets interne logger kommer det stadig inn informasjon om masseslagsmål flere steder i Groruddalen og på Holmlia. Det brukes belter, kniver og andre slagvåpen.

For seks dager siden var 30 personer involverte i et slagsmål på Stovner. Politiet har grunn til tro at det har vært minst en kniv var i bruk i slagsmålet,  og skrev på Twitter at de leter etter de involverte personene.

Lørdag kveld brøt det ut masseslagsmål mellom 20-30 ungdommer på perrongen på Oslo S. Ingen ble pågrepet, da de fleste var i alderen 14-17 år.

Operasjonsleder Vidar Pedersen i politiet forteller at de ble tipset om at noen hadde blitt sett med kniv, men politiet fant ingen kniv. Pedersen kan imidlertid fortelle at beltespenner er et populært våpen.

– Men å ta seg av beltet og bruke det som slagvåpen var populært. Beltespenner er ganske spisse og kan påføre ganske kraftige skader, sier han.

Som Resett tidligere har beskrevet er det også økning i ungdomsvolden i Asker. I svært få av tilfellene klarer politiet å pågripe eller straffe noen for slagsmålene og volden. Ungdommene fordufter. Og nettopp denne «straffefriheten» blir av enkelte tilkjent årsaken til at trenden er oppadgående. Det gir prestisje og status i et rått ungdomsmiljø å kunne utøve vold, dominans og macho holdninger.

Resett har bedt Oslo politidistrikt om en kommentar, men de har hittil ikke svart på forespørselen.

 


Publisert: des 30, 2017 @ 1:51 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • Peter Pettersen

  Hurra for Norge. Det er Norge som er bra, det er Norge som er best…………..

 • Emperor

  Vi voksne får ta aksjon, sørge for at de aldri vil finne på å angripe en norsk ungdom igjen.

  • heimevernet

   Innvandrerne er ikke fienden. Rett fingeren mot dem som fraktet dem hit, på forhånd godt kjent med importvaren.

   • knut e. berger

    Ikke i utgangspunktet. langtfra alle, men noen….mange nok.
    Det du tar til orde for er for sent for å hindre at norsk ungdom utsettes for dette som beskrives….norsk ungdom som systematisk bankes, dersom dette er korrekt. Utrolig trist at denne ungdommen ikke klarer sette seg i respekt selv. Men da er det kanskje slik at det er voksne som må ta affære. Det er for sent å stanse disse aggressorene det her snakkes om. i å komme inn i landet. De ER her. Mange født her også.
    Myndighetene klarer ikke/ vil ikke. Da må andre gjøre det: Man må ta fra dem lysten på bråk. Burde i grunn ikke være veldig vanskelig. Bare man vil.

    Å ansvarliggjøre myndighetene er en annen sak, veldig viktig den også. Den oppgaven løses ikke riktig så taktilt….holder med en stemmeseddel, dersom mange nok er med. Men det var det da….

    • LasseRon

     Sette seg i respekt selv? Mot 30 stk på en gang?
     De klarer selvfølgelig ikke det på egen hånd. Selvsagt må de finne sammen i grupper på samme vis. Og vips, der var vi Sør-Afrika.

    • leiv arne bødal

     De voksne som tar affære er dessverre på voldsutøvernes side. Andre voksne sier ingen ting i frykt for konsekvensene. Derfor kommer konsekvensene med full tyngde, og da er det for seint å reagere.

 • Apropos

  Ca. 85% av de stemmeberettige har stemt på politikere som vil ha økt innvandring. Det er en sammenheng mellom seddelen man putter i valgurnen og samfunnet man får. Antar de fleste våkner når det er for sent som i landet lengre øst. Synd for våre barn som arver dette.

  • heimevernet

   Har du funnet et nasjonalkonservativt med et snøfnuggs sjanse til å komme inn på stortinget? Du må gjerne orientere oss andre.

  • Sir Wilkins

   Helt enig, «stemmekveget» stemmer selv om de ikke har satt seg inn i konsekvensen av politikken.

   • Spaceman_Spiff

    Er ikke lett å forstå konsekvensene når det mest intellektuelle de er borti er en middelmådig sesong av Hotel Cæsar…

    Meninger har de, men null innsikt. Det er så provoserende når de sitter der og «føler» at det er til å spy av…

    Eller den eldre generasjonen som fremdeles taler varmt for innvandring på bakgrunn av den ene innvandreren de kjenner. De er mer opptatt med klassekampen og ser fremdeles på Dagsrevyen og støtter palestinerne betingelsesløst.

  • Turid Franzen

   Politikerne som de resterende 15% stemte på kommer ikke til å løse dette problemet de heller.

  • En enda høyere andel, ca. 98%, av kultmedlemmene i Jonestown begikk såkalt selvmord. Samtlige trodde at de deltok i et revolusjonært «multikulturelt» prosjekt.

   “Season of the Witch,” the new book by Salon founder David Talbot, tells the story of the wild and bloody birth of “San Francisco values.” The following excerpt – Part 1 in a three-part series — recounts one of the darker dramas before the ultimate triumph of those values. […] Everybody was exalted in his services, even the lowliest recovering drunks and addicts. “He made us feel special, like something bigger than ourselves,” said one temple member. “Total equality, no rich or poor, no races,” said another. Salon, 1 May 2012. Jim Jones’ sinister grip on San Francisco. How the Peoples Temple cult leader ensnared Harvey Milk and other progressive icons.

  • bno1953

   Det kommer til å arve et ødelagt samfunn og borgerkrig er det som dette ender opp i om vi ikke får til integrering /asimillering. Da er det bare et spørsmål om tid. Så om det ikke nå blir et moratorium kommer helvete til å bryte løs om noen tiår.

   • S. Haugen

    Hvor i verden har noen land klart å integrere islam???? Hvis ikke en skjønner et slikt spørsmål med påfølgende svar, ja da er en på ytterste venstreside!

    • Knut Berg

     De kan ikke svare. Hvorfor? Fordi de har ikke satt seg inn i hva islam ER.

  • revenskrev

   Det er mer en synd. Selv om det ikke er produktivt å si dette i debatt, så er det forsvinnende liten tvil om dette som skjer uten sammenligning er verdenshistoriens største svik. Hver generasjons plikt er å ivareta kulturarven, landet og folket. Ingen enkelt generasjon har egentlig noen moralsk rett til å hverken drive hasardspill med fremtidige generasjoner ved å beslutte radikale endringer som de siste 30 år med masseinnvandring har medført.

   • Anders

    Hver generasjon har rett og plikt til å overlate samfunnet i samme eller bedre stand til den neste generasjonen.

 • selma

  Ikke overraskende dette, vi vet fra før at i enkelte klasser er det lite hyggelig å være norsk ungdom i mindretall. Det er gjevt å være fra alle andre land unntatt Norge.
  Men alt som kommer frem i lyset, er av det gode.
  Jeg spør meg selv hva politiet ville gjøre om de fikk tatt noen av ungdommene. Skal man til med dialog nok en gang, og innbille seg at de endrer oppførsel ? For ikke å snakke om holdninger som er godt innarbeidet i miljøet de vokser opp i ?
  Politikerne bør også gå inn i problematikken og tenke over sitt eget bidrag til misèren, når de etterkommer muslimers minste vink til sær-krav, og mangel på klar beskjed om at norske verdier skal ha fortrinnsrett i vårt eget land.
  Våre omgivelser er lagt opp for å behage innvandrere, og ikke ta vare på våre egne.
  Vi stiller bakerst.
  Dette burde være en forskeroppgave for personer som har mer enn middels kjennskap til islam.

  Norsk ungdom blir ydmyket på samme måte som kristne (dhimmiene) ble under islams ekspansjon fra 600-tallet, og i enkelte muslimske land fram til i dag. Det er tydelig at muslimske unge kjenner sin historie.

 • Mitoz Lakin

  Skjær bort verkebyllen Oslo fra resten av Norge.

 • Svaiende Lind

  Slagsmål?? Slossamp??? Hvorfor bruker politiet slike ord. Det kalles vel overfall, eller gjengoverfall.

  • John Magne Trane

   Et annet ord som brukes er «konflikt».

   Merkverdig brukes det kun i slike tilfeller. Ikke om «22. juli oppstod det en konflikt på Utøya…»

   • Ann O Nym

    Jeg er møkka lei av all oppmerksomhet rundt Utøya og 22. juli. Det er også andre som mister sine kjære, f.eks. i trafikkulykker.

 • Peter Johan Olavsen

  Det ser ut som om behovet for en ny hjemmefront begynner å melde seg, vi kan ikke bare sitte på baken og godta dette lenger.

  • knut e. berger

   En sak er hva man trenger, en annen hva man får. De aller fleste er innstilt på å finne seg i dette. «Slikt gjelder andre, satser på at det ikke skjer meg noe..» .typ tankegang.

  • Vandre_Falk

   Ja, en hjemmefront uten disse nazi nykkene og andre nykker. En samling av «normale» mennesker med vettet i behold, hvis de finnes lengre da?

   • Peter Johan Olavsen

    Ja det er jo ikke så lett å si. Jeg legger ut innvandrer kritiske innlegg og er vel derfor betegnet som en nazi av venstresiden og da har jeg kanskje nazi nykker, hvem vet.

    • John Magne Trane

     Bare vær spesifikk på hva du er mot, nazismen, fascismen, islamofascismen, så klarer ikke de fra kommunistene i alle dens avskygninger komme med plapringen sin.

     Det er sykt at AKPs drøm om å styre mediene har blitt en virkelighet, og at de får definere nazisme som de selv ønsker. Hele venstresiden marsjerer med ikke bare PLO som vil fjerne alle jøder, men også HAMAS som vil drepe alle jøder.

     Og så kaller de jøder for nazister…

     Nei, definer ord, og vis hva du er mot, så klarer ikke løgnerne kreke seg opp, uten å dumme seg enda mere ut.

     • Peter Johan Olavsen

      Har vært veldig klar på hva jeg er i mot siden 70 tallet og kommer ikke til å skifte mening nå. Og resten er jeg enig med deg.

     • John Magne Trane

      Jepp. De får vel vanskelig med å forsvare seg med å hyle et «Nazist» når du kritiserer de nye nazistene vi får inn med islam, regner jeg med?

      Eller når du ramser opp alle de venstreekstreme som blir med islamistene i å hyle om drap på jøder, slik nazistene gjorde.

 • bitten

  JA her viser man dette tydelig bilde , på hvem som er de aller verste , voldelige rasistene i
  landet , og dette er innvandrer ungdommer i fra den muslimske , afrikanske verden .
  Slik som disse voldelige gjengene nede i Oslo er fullstendig ute av kontroll på slags ustyrlige rabiate måter , så her nytter det ikke bare for politiet å ta i disse med bare silkehansker mer .
  Disse innvandrergjengene har ikke noe respekt for lov og orden samfunnet på noen måter ,
  som herjer , durer fem med sin voldelige oppførsel mot andre uskyldige nordmenn .

  Dette her syns sikkert politikere er fullstendig greit , som lager kun et stort rosenrødt
  glansbilde av dette multikulturelle fellesskapet , som lar dette bare skure , gå sin gang

 • Torgunn

  Holocostsenteret og forskere generelt burde begynne å interesse seg for hva slags oppdragelse/sosialisering barn og ungdom i minoritetsmiljøer får.
  Hvilken rolle spiller moskeer og koranskoler i oppdragelsen som fører til voldutøvelse?

 • Sensum Communem

  Disse innvandrer gjengene er «tøffe» i flokk, mange mot en, som viser hvor utrolig feige de er. En mot en er de livredde.
  Norsk ungdom føler de har noe å tape i slike sammenstøt. De vil ikke ha noe på rullebladet, de ønsker ikke å skade seg, de har et liv å se frem imot i en helt annen grad.
  Går det så langt at nordmenn ikke føler de har noe mer å tape, vil pendelen slå mye hardere tilbake. Det er disse tap-tap situasjonene myndighetene legger opp til.

  • Bård Mannseth

   Dersom norsk ungdom hadde organisert seg i gjenger og slått tilbake hadde nok politiet engasjert seg mye sterkere, for da er det rassisme.

   • knut e. berger

    Hva så? Da får de løse seg opp…forsvinne de også da. Må jo ikke stå og vente til politiet kommer.

   • Spaceman_Spiff

    Riktig det. Ethvert tilløp til selvtekt blant nordmenn blir straffet hardere og innsatsen er langt større enn med det opprinnelige lovbruddet.

   • Vandre_Falk

    Men jaggu er det på tide att folk slår tilbake. Jeg fatter det nesten ikke, her kan pakket komme å voldta barn uten att lokalbefolkningen reagerer. Hvorfor stiller ikke folk opp med kjepper og høygafler å jager svina?

    • Birgitte Brattebø

     Jeg lurer på det samme. Jeg skjønner overhodet ikke at ikke noen reagerer.
     Hvor er fedrene og andre slektninger av jenter som blir voldtatt og gutter som blir slått og ydmyket?

     • John Magne Trane

      Jeg har sett alt for mange ganger at slektningene til ofrene for feilinnvandringen, bryr seg mere om hvordan gjerningsmannen har det, enn å sørge for rettferdighet for sitt eget familiemedlem.

      Ofte er det for eksempel en knivstukket kvinne som ble drept fordi hun hadde «omsorg for hele verden». Og hadde en falsk «flyktning» som kjæreste. Og da tar hele bekjentskapskretsen, og store deler av familien, og støtter fortsatt uhemmet innvandring av de vi ikke vet hvem er.

      Det er Stockholmssyndromet.

  • heimevernet

   «Det er disse tap-tap situasjonene myndighetene legger opp til.»

   Det er folkeforakt. De vet utmerket godt at alle partier – selv Sp – i en eller annen grad er for galskapen. Partiene som kunne ha gjort noe diskrediteres i startgropa eller nektes formell stiftelse. Så de etablerte kan bare le velgerne opp i ansiktet og ta imot taktiske stemmer fra en eller annen misfornøyd gruppe.

  • bno1953

   Vi steamer mot dette og når Viking ånden våkner så gud bedre når disse blir kastet på havet

   • LasseRon

    Vikingånden? Den er feminisert vekk for lenge siden.

    • S. Haugen

     Noen svake sjeler har ikke innsett dette, men du har rett…feminisering har fjernet all testosteron!

 • heimevernet

  Er det dette samfunnet PK-erne vil ha? Helt sikre? Første gang, annen gang… Bordet fanger. Jeg deler ikke ut priser for gode intensjoner. Kun konsekvensetikk.

 • Da er det nok!

  Når skal det dannes grupper som tar igen med renter?

  • heimevernet

   Hver enkelt får notere seg multikulturpromotører bak øret. Hevn driver vi ikke med i et sivilisert samfunn, gjør vi det? La oss håpe at sivilisasjonen står seg.

   • Brynjar Olden

    når politikerne ikke evner å se sannheten, da må folket selv trå til…..hevn kan d sikkert kalles.

 • Breidablikk

  Å banke opp bionordmenn er bare den beste måte å takke for innvilget asyl og å bli reddet for livsfare i eget hjemland! Det groteske er at norske politiker og kirkefyrster uforstyrret kan snakke varmt om innvandring og flyktninger samtidig som slikt pågår. Dette er hinsides uvitenhet. Tilgi dem ikke, for de vet hva de gjør!

  • Charlotte Wethe

   Det er jo bare folk som snakker positivt om innvandringen som slipper til i msm/NRK!

  • Otto

   Nekter å godta at ansvarlige politikere ikke har forutsett og forstår årsakene til denne utviklingen.
   Det er grenser for dumskap – selv blant politikere og kirekefyrster.
   De vet utmerket godt hvilke miljøer svært mange av disse ungdommene og deres foresatte kommer fra og er preget av.
   Når disse menneskene i tillegg er dopet på islam, er det bare globalistenes velkomstgaver som hittil har hindret at utviklingen ikke har kommet lenger.

   https://uploads.disquscdn.com/images/5e493cd5b6af1c2b7a583c82d7841f7050f6fc14a998b5c3db5586cc7eb53645.jpg

   • Spaceman_Spiff

    De bør definitivt stilles til ansvar, men desverre begynner tiden å løpe litt ifra oss. De som for alvor satte igang denne utviklingen begynner å bli alvorlig gamle nå…

   • vitaevigiliaest

    Det er villet og beregnet. Tenk etter, de som er født og oppvokst i Europa har opparbeidet en økonomi som har gitt oss stor kjøpekraft. Samtidig som at vi skal være bærekraftige og kjøpe færre ting! Noen må inn og kjøpe det som skal til for å opprettholde økonomien. Vi har lyst på færre barn, og har abortert millioner i Europa, og la oss huske alle som er drept i krig som har utslettet millioner av familier. Mer effektivt å bringe millioner av nye konsumenter ferdig laget, de kan også ta jobber vi har for høy utdannelse til å ville akseptere. Dessverre er vår agenda og deres agenda mer i utakt enn i takt!

  • bno1953

   Hva mener du med reddet fra livsfare i eget land? De drar jo F…meg tilbake dit de kom fra på ferie betalt av de som de håner.

   • Breidablikk

    De må like spenning og fare, disse beundringsverdige råtassene!

    • John Magne Trane

     Nåja. For å være helt trygge, sender de barna sine først…

     • Breidablikk

      Jojo, men det er jo hakket kvassere å sende barna til tuktfengsel i Somalia, enn å skysse dem trygt avgårde til «Skjærgårdsgospel» på sørlandet!

  • vitaevigiliaest

   De vil hevde at de visste ikke! Finn punktet de frykter mest; f eks å bli utestengt av deres nettverk.

 • Olaus Trøgheim

  Og politiet fomler rundt og får ikke lov å si hva som pågår av deres politiserte ledelse. Ee vel ikke lenge før norsk politi starter nedbyggingen.

 • Ola Nordmann

  Svenske tilstander i Norge, det er bare å stikke fingeren i jorda og erkjenne det. Norske menn, få guttene vekk fra playstation, inn i kampsport, hiv dere gjerne med selv.

 • ferguson

  Hvis ikke dette er rasisme,så vet ikke jeg hva rasisme er. Hadde norsk ungdom gjort det samme,hadde det vært store overskrifter i norske aviser,og venstresiden hadde gått i fakkeltog.Nå er det helt stille.

 • LasseRon

  Det er to negative ting ved å ha barn:
  1. Frykten for at noe slikt skal inntreffe dem.
  2. Hemningene de legger på deg. Hadde jeg ikke hatt barn hadde jeg vært villig til å ofre resten av livet bak lås og slå for å få has på de hyenene. Så sint blir jeg av å lese slikt som dette! ☹️

 • The Filador

  hvor er fakkeltogene?

  • John Magne Trane

   De som ennå går i fakkeltog, går til støtte for de kriminelle.

 • Terje Bakken

  Ytre venstre er mest opptatt med å peke på at innvandring settes i
  positivt lys innunder spørreundersøkelser. Føleri skal trumfe faktum i
  dagens verden. Faktiske tall eller hendelser som viser konsekvenser og
  faktum? Nei, det blir for vanskelig, hvor berøringsangsten når nye
  høyder.

  Bongotrommer skal dundre taktfast innen sang av barn av
  regnbuen – mens man blåser rosa såpebobler og hopper over hendelser som vist over.

  Hvorfor rapporterer ikke MainStreamMedia virkeligheten?
  Hvorfor ser man aldri offer for den brutale framferd bli intervjuet?
  Hvorfor snakker ingen fra eliten om å få satt en stopper for denslags
  utvikling? Hvorfor er borgere til Norge gjort annenrangs? Hvorfor er trangen så sterk til å forbi slik brutalitet som sett over?

  Dette er såvisst ikke noe nytt fenomen. To helt klare
  bølger av såkalte «barneranere» har skylt over vårt land. Hva var det
  som var så vanskelig å gripe tak i? Det stemmer – de voldelige brutale
  var alt annet enn etnisk norske. Likheten blant ofrene? Født til
  eget land, med feil hudfarge.

  «Antirasistisk Senter», hvor er dere i alt mylderet av brutalitet og rasisme?! Tenke seg til – et helt senter som visstnok jobber for å få en bukt med voksende rasisme – disse er ALLTID så musestille når det er det er nyrasismen som er på ferde.Hvor er eliten? Politikere? Kremfeminister? Kan man om ikke annet få en kommentar fra disse mange fakkelbærere som har vært med på å skape denne her verden?

  Vedrørende politiet sitt arbeid ved å få bukt med de knøttsmå nynazistiske grupperinger, er det slik at også foreldrene ble koblet inn. Det var et stort nedslagsfelt innen å få bukt med ugresset skulle få vokse seg til høyt strå. Hvor er så alle disse foreldre? Hvilket ansvar bærer de så? Så til min kobling med nynazisme innen Norge: Det er alltid slik at hele miljøet skulle knuses. Fengende og flott, fornekter ikke den bit. Derimot var ansvaret knyttet opp til utrolig mange andre personer. Vil man se samme ordlyd
  og klang denne her gang? Vil de ulike miljøer bære medansvar? Vil det
  bli delt ut pekefinger? Vil det bli filleristing av moskeer? Vil det bli sterke reaksjoner i nærmiljøet? Vil foreldre kjempe med nebb og klør for å skape forandring innen tankegods tilhørende egen arv? Med god grunn – er tvilen rådende.

  Gjengmentalitet er lite særnorsk. En gang tilbake til vår historie, var det en stille ulovlig demonstrasjon vedrørende bensinpriser. Norgeshistoriens største ulovlige demonstrasjon – var bestående av sinte nye mennesker med gjengmentalitet – bærer av ukultur, hvor det alltid er snakk om ære og respekt. Klan, gjeng, mafia – hvor alle andre skal bøye og bukke. Forunderlig hvordan det hele henger sammen med kultur? Nye kulturer med en iver og trang etter å gjøre alt annet enn øye mot øye, tann mot tann. Det er først mot og flommende bruk av vold når man er i overtall. Forøvrig – skulle angrep feile, skulle det bli samme motstand, kan man jo alltid skrike ut rasisme og ta i bruk offerrollen …

  Alle de største gjenger i Oslo er bestående av innvandrere. De er voldelige –
  hvor de ikke har noe til overs for befolkning eller deres nye land.

  Siden venstresiden alltid liker å sammenligne – hvor mange gjenger har
  nordmenn skapt i andre land? Norsk mafia? Stor utstrekning av voldelige
  angrep, ran, overfall, voldtekter eller drap? Hva med eget land? I
  hvilken stor utstrekning har nordmenn ranet, overfalt, voldtatt eller
  drept innvandrere? Like fult er hele blodrøde venstreside alltid klar
  med merkelapper som rommer rasisme og fobier. Like forbannet – er det
  slik at hele MSM hopper glatt over dybde av hvem som stort sett alltid
  er offer. Offer grunnet konsekvenser av en politikk de velger å sverme
  og rendyrke i stor skala.

  Unnskyld og rettelse: Det har vært tre mennesker som har fått spalteplass til media vedrørende offer for den nye olja – selve berikelsen. Det ene var en mann som var blitt voldtatt. Han følte selvsagt skyld siden forgriper ble sendt tilbake til Somalia. De to andre var ytre venstresidenes innvandrerforkjempere, som faktisk treffende nok – mente at de fortjente å bli ranet i sitt eget hjem. Godt blandet med mennesker som alltid skammer seg over andre nordmenn, eller – proklamerer høyt hvor flaue de er på vegne av andre? Der finner man jo denne professor som delte ved forside til Dagbladet – at norske menn fortjener å bli behandlet som skyldig gruppe vedrørende emneknagg rabalderet.

  Alt i alt – det ytre venstre ender opp med, er at – vi fortjener å bli banket opp, ranet, ydmyket og – til ytterste grad, voldtatt og drept. Det er jo som sagt alltid etniske mennesker sin skyld at integrering av de urintigerbare aldri ender pent.

  De tusen norske tårer betyr aldri noe, det er mantra som blir rendyrket fra de såkalte rettskafne gode, som ikke kan få spunnet selvhatet sterkt nok. De tusener på tusener av norske skjebner og ringvirkninger av politikken som har blitt ført i 20 år, får aldri forsider til de såkalte eneste ene riktige nyhetskanaler.

  Atter en gang skal man bare måtte ta av seg lue og bukke pent. Tåle å se urettferdigheten rive landet Norge i fillebiter – hvor de som fører det uriktige – får klapp, taler og forsvar. De lidende offer som blir gjort uviktig, blir tilsidesatt og det hele blir gjort uviktig innen ferden landet vårt tar.

  Omvendt? Gjenger på 50 etniske nordmenn som hadde krummet hår eller gitt feil blikk til de nyankomne? Da og først da – er det viktighet og av ekte verdi …

 • Hanne Jensen

  Det er dette som kalles feiginger. Gutter som i flokk angriper enslige gutter. De hadde ikke vært like tøffe uten flokken. Ta fra dem flokken og de bryter sammen.

  • Det er dette som kalles krig. I krig er det å skaffe seg numerisk overtak og selv velge tid og sted for slagene som skal utkjempes regnet som svært viktig og avgjørende.

 • Hans Hansen

  Foreldrene til alle oppbanka norske ungdommer får takke seg sjæl. De har jo selv stemt partier inn på tinget som fremmer multikultur og masseimport av oktoberbarn og andre typer voldelige fremmedkulturelle ungdommer.

 • KriKra

  Meh, #meetoo er viktigere enn dette. Nordmenn fortjener all mulig bank etter hva de har stemt inn på Stortinget de siste tiårene.

 • mikon

  I københavn i sommer ble det på åpen gate skutt ned og drept 3-4 etnisk hvite 16 åringer. Det er å håpe att det ikke utvikler seg i den retningen.
  Men det vil vel skje her og, før vi vet ordet av det. Folk er så politisk korrekt att de ikke tenker på, eller bryr seg om fremtiden til sine egne barn.

 • Tiamaria10

  Ja, sålegne kriminalstatstikken går nedover er det vel bare å hente inn flere forfulgte stakkarer vi kan «hjelpe».

 • Intet nytt under solen. Sivilisasjoner har kommet og gått. Ingen har bestått. Er det vår tur nå?

 • Hermann

  «Resett har bedt Oslo politidistrikt om en kommentar, men de har hittil ikke svart på forespørselen.»

  Denne type forespørsler er det kriminologene i strategisk stab som tar seg av. De er utdannet i et fag som er utviklet av ekstreme 68ere, mange med fartstid i venstrefasist-organisasjonen AKP-ml på 70 og 80- tallet. ( Ta eksempelvis en titt på professorene ved institutt for kriminologi og rettssosiologi ved UIO ) Sistnevnte har ofte også vært lærer-kreftene for disse kriminologene.

  Disse kriminologene har en enorm ideologisk BIAS og er blant annet sterkt influert av sosialantropologen Marianne Gullestad og boken «Det norske sett med nye øyne» som kom i 2002 og som nærmest ble den nye bibelen for mange av 68erne og deres blomsterbarn.
  Det var med denne boken det nye mantraet om å ikke skape «De/Oss-rom» dukket opp.

  Så for ikke å bidra til å skape ubegrunnet frykt, mistillit eller stigmatisering som det så fint heter , så vil ikke kriminologene i politiet komme til å svare på denne type forespørsler.

  Slik sørger de for å opprettholde verdensbildet sitt.

 • Hanne Jensen

  Nå skjønner jeg hvorfor de identitære trener selvforsvar. I Frankrike har de skjønt noe som vi enda ikke har skjønt i dette landet.

  • Triturus cristatus

   Mange av de som slutter seg til GI har nok blitt utsatt for slikt som artikkelen beskriver.

   Et av slagordene deres er: «De har sin gjeng. Nå har du din.»

 • Gj

  The lebenese got delt to in Marubra south sydney 10years ago. They settled down after that. European Austrailians still had a back bone then. Alot of them still do now.
  Time for Norwegian youth to open a can of whip ass on these «migrants».

 • LasseRon

  Et siste alternativ er å sette norsk ungdom i stand til å forsvare seg selv. Med de midler som måtte kreves, om man så er alene mot 20 stk.
  Tolk det som du vil hva jeg mener med det…
  Bør dessuten gå med klokker med spionkamera på, for å dokumentere at det dreier seg om selvforsvar. Slike klokker eller annet lignende utstyr er ikke særlig kostbart lengre.

 • Tor Anders Engen

  Løsningen er å oppheve multikulturen, la disse integreres i sitt eget land. Der kan dem berike seg selv med sin «kultur».

 • Panzer

  Det er vel på tide at noen organiserer mottiltak, når verken politi eller politikere tar affære.

  Ungdom som blir utsatt for slik vold, må bli temmelig forvirret og traumatisert, da de i barnehagen og i skolen blir hjernevasket til å tro at alle fargede og innvandrere er snille og må tas hensyn til.

  • Jon H

   Det er jo klart at når rettsstaten, politiet og øvrige myndigheter ikke rydder opp, så er det bare et tidsspørsmål før befolkningen tar grep selv, med borgervern, bevæpning og motangrep.

 • invernes

  Hva kan man gjøre for å forsvare vår egen ungdom da ? vi har ikke lov til å ta i dem, politiet ser en annen vei som i Sverige, politikerne bryr seg katten om eget folk.
  Vi er avvæpnet handlingslammet og overlevert i islamistenes klør, det er sannheten, og dette er ikke nytt det startet på slutten av 80 årene, a og b gjengen turet frem i splitter nye rådyre BMW er stappfulle av våpen og narkotika, Raymond lovpriset de og uttalte si noe stygt om mine islamske venner og dere får meg på nakken.
  Jeg kjente en kar som fortalte meg at på hans skole gikk de norske barna omveier inn i Øst marka på vei til og fra skolen, for på veien ville de møte den pakistanske gjengen, og da ble de skam banket og ranet.
  Politikerne vet alt dette og de godtar dette.

 • Gamleoslo

  Dette begynte så smått allerede på 1990 tallet. Null i media da også.

  • John Magne Trane

   Aslak Nores bok Ekstremistan gir ett eksempel, på hvordan utlendinger og utlendingers barn banker norske barn og andre helseløse.

   Media bryr seg ikke, for de består av noksagter som er ideologisk bundet. Empatiløse mennesker.

 • Anna Nymo

  De unge nyrasistene fra ukulturen på Oslo øst,
  er ikke talt med i den nye rapporten om innenlands kriminalitet.

  Disse voldsgjengene regnes alle som norske,
  innunder den fargerike sekkekategorien kalt «øvrig befolkning» (SSB).

  Som om ikke statistikken i rapporten er ille nok,
  er den derfor med sikkerhet, kun toppen av is(lam)fjellet.

  Media- og politisk ekstremisme på sitt verste, dette her; den øredøvende stillheten.
  Der er ingen, med tresifret IQ, som ikke forlengst har gjennomskuet deres agenda.

  Fy for skam; å overgi sitt eget saktmodige kjøtt og blod, på denne vederstyggelige måten.

 • Anders Bo

  Hvorfor gør norske ikke modstand? ?

  • Olav Skar

   De ville blitt stemplet som rasister og fått straff deretter.
   Sad but true!

  • John Magne Trane

   Da er man «rasist».

   Jeg har snakket med mange barn som opplever denne rasismen, og kun fått 1 til å anmelde det. Alle som utfører volden er muslimer, enten førstegenerasjons innvandrere eller senere. Alle ofrene er norske barn.

   Venstresiden er grusom, og ødelegger en hel generasjons barndom.

   Ja, ikke hvis du er venstreekstrem og demonstrerer i gatene mot jøder da.

 • Orsen330

  Jeg håper de som har tillatt,, og som har ansvaret for dette, kan leve lenge nok til at vi kan få tatt et skikkelig oppgjør med dem.

 • DemokratiNå!

  Det mest skremmende er at dette først blir avdekket når politiet beslaglegger mobiltelefonene til voldsutøverne i forbindelse med annen kriminalitet. Våre politikere med media har skapt et klima der våre egne ungdommer ikke våger og/eller ser at det ikke nytter å anmelde vold og kriminalitet utført av nye landsmenn. Visse grupper vet at de er fritatt for straff og ansvar og kan stort sett gjøre som de vil mens politikere og politiet er kokførnøyd over ‘den synkende kriminaliteten’

 • Vandre_Falk

  Politikerne ser, men gjennom fingrene.

 • excalifornia

  Allow immigration of low skilled labor from cultures alien to ours, that the combination of not being able to find a job, or pushing wages even lower, and feeling alienated in an alien culture, will create entire marginalized populations of individuals who will be easy recruiting ground for islamists and other fringe groups. And on the other side, locals so resentful of their government and politicians, that they will be easy recruiting ground for far right nationalist political parties. Gee, I wonder how a situation like this could unfold…

 • Breidablikk

  Jeg ser ikke at «forsoning» er noe alternativ i våre dager. Det er tid for bitterhet og hat ovenfor de som har ødelagt landet, og mobilisere for å få valgt inn en ny generasjon politikere drevet av realisme! Jeg ser ingen grunn til noen «formildende omstendighet» og kristelig mildhet så lenge ødeleggelsen pågår. Franskmennene viser vei, med en fullstendig valgkollaps for sosialistpartiet, og tyskerne med et tap for den rådende koalisjonen og den største politiske krise siden WW2.

 • nordm

  Det bør ikke komme som en overraskelse at forskjellssamfunnet fører med seg missunnelse og hat. Det er vanskelig nok for etniske i dag å få jobb, man kan jo bare tenke seg hvordan mulighetene er for ungdom som ikke kan språket vårt tilstrekkelig og som har vokst opp i avlegse kulturer.
  Dette har fått skje mens poltikerne har sovet samtidig som media har manipulert befolkningen til å tro at multikultur er tingen. Har ikke befolkningen samme plattform i en velferdsstat, så bygges den gradevis ned. Fullstendig innvandringsstopp, og det nå, er løsningen for å hindre at samfunnet mister all kontroll.

 • Anna Nymo

  Spark tilretteleggerne, de forbryterske politikere fra sine taburetter, samt alle deres tilsvarende klakører. Media og mange med dem, er mer enn villige til å ruinere vårt tidligere så fredelige og velfungerende samfunn, om gevinsten tilfredsstiller deres ideologi og umettelige grådighet og maktbegjær. Ondskapen har åpenbart ingen sperrer, den er like grenseløs som den 3dje underutviklede verdens frie tilgang til vårt truede fedreland. Vern om vårt lille folk. Gjør det dog på den måte makten ikke ønsker, fredelig, ikke gjennom voldelig protest, for makten søker manipulere frem totalitarisme. Forspill ikke sjansen ved neste korsvei, protestér gjerne, men konstruktivt, idet en som velger tar personlig ansvar for å få en slutt på utbyttingen av folk og land, ved å finne et ærlig alternativ som faktisk har nasjonens ve og vel som første og største prioritet.

  • selma

   Jeg oppfordrer alle som vil Norge vel, å lese programmene til de små partiene som aldri kommer frem i media.
   Kystpartiet, Norgespartiet, Demokratene, Partiet de kristne – er det flere? Ta kontakt med lokale politikere og still spørsmål som er viktige for deg. Bli en positiv aktivist !

 • Profet1

  Det kan se ut som at du må være halvt struts for å få jobb i de fleste norske aviser.

 • Profet1

  På tide med ei helg i Oslo, ser jeg. Dette skal bli gøy.

 • Jon H

  Hva har lokalpolitikere, kommunepolitikere og øvrige myndigheter tenkt å gjøre med disse holdningene og mentaliteten hos innvandrerungdom? Er planen å bagatellisere det og bortforklare og tåkelegge rundt problemene, som vanlig? Skal man prate det vekk?

  Mer svulstig prat om ‘områdeløft’ og ‘dialog’ og be om (ennå) mer penger til integreringstiltak – som tydeligvis ikke får bukt med problemene og den underliggende mentaliteten og holdningene hos innvandrerungdommene? Dette har vært forsøkt og vi ser her klart demonstrert at det er feilslått. Er det noen nye ting man kan gjøre, i stedet for bare mer av ting som ikke virker?

  14-17 år gamle? Hvor er barnevernsmyndighetene? Gir de blanke blaffen?

  Når vil dette bli gjort noe med? Vil noen – Resett(?) – konfrontere og intervjue bydels- og lokalmyndigheter og få svar på hva de rent konkret og praktisk vil gjøre fremover (de nærmeste dager og uker, ikke en gang i fremtiden) for å få en slutt på de aktivitetene som beskrives i denne artikkelen her? Er det kun et underbemannet politi som skal forsøke å få orden på disse problemene?

  Hvordan får vi korrigert den underliggende mentaliteten og holdningene hos disse innvandrerungdommene?

  Hvor kommer holdningene og mentaliteten fra? Foreldrene?Islamistisk orienterte imamer ? Internett? Er dette sosioøkonomisk eller ideologisk/religiøst relatert?

  Hva gjør imamer og andre autoritetsskikkelser i innvandrermiljøet for å få gjort noe med holdningene til disse innvandrerungdommene?

 • Geiserik

  Ap gir seg vel ikke med det. Vi skal tvinges i kne som folk, koste hva det koste vil. Her er det ikke snakk om kompromisser og empati med ofrene. Nei, her skal nordmenn tuktes og betale for galskapen for det har stalinistene bestemt og da blir det slik. Vi skal berikes og vi skal betale for det. Enstemmig vedtatt og de som er i mot er rasister og folkefiender

 • NorwayFirst

  Amnesty Norge var på radioen igår. Norge måtte, etter sigende, kjenne på sitt ansvar og invitere sin del av afrikanske flyktninger som sitter internert i Italia og Tyrkia. Seriøst! Kan denne godhetseliten snart saksøkes for å ødelegge Norge som land og Oslo som by?? Eg berre spør!?

  • John Magne Trane

   Lederen av Amnesty, Egenæs, sa i 2015 da de pushet for å få 420.000 «flyktninger» inn i Europa, at «ingen må snakke om terror».

   De som gir penger til Amnesty, hjelper til sin egen undergang.

   • Rioreal

    Jeg har da heller ikke gitt noe til denne «subjektivt rettede» organisasjonen på mange år.

  • Skvatt

   Du berre spyr? Jau, so kvifor spyr du ikkje um me ikkje heller kan taka vår del justert for bruttonasjonalinntekta dei kallar? Me er jo verdas rikaste land, lyt eg berre nemne. Jau!

 • Olav Skar

  Glad vi har Sylvi Listhaug som ser realiteten av all innvandringen. Men hun alene kan ikke få gjennom så mye av det hun står for.

  • F M

   Om det hele ikke er et spill for galleriet..
   Om man ser på helheten, så har det kommet horder av fremmedelementer inn i landet også under Listhaug.

 • John Magne Trane

  «Hvis jeg prøver forsvare meg, kaller de meg rasist». -Norsk nedslått barn.

 • geirbjerkland

  Klart når man har en fyr som dette her så skjønner man at det fortsatt er ett stykke igjen…

  https://www.dagbladet.no/nyheter/vekker-oppsikt-i-utlandet-karsten-foler-skyld-for-at-mannen-som-voldtok-ham-blir-kastet-ut-av-norge/60449563

  • Skvatt

   Slik snakkar eit varmt og inkluderande menneskje. Eit døme til etterfølgjing, detta. Jau!

  • John Magne Trane

   Han vant tittelen Dhimmi of the Month hos thereligionofpeace for det der…

 • Jallaman

  Er det ikke rasistisk å skrive om hendelser som setter innvandrerungdom i dårlig lys, uavhengig av om det er sant?
  Det må jo være mye bedre å vende det andre kinnet til? Multikultur er jo en berikelse for landet vårt ifølge mange politikere.

  • Skvatt

   So sant, so sant. Du lyt taka samfunnsansvar og melda åt ARS for brot på rasismeparagrafen. Eg er viss på at dei lyt syta for fyrsteprioritet hjå Onkel Politi for slik ill bladskriving. Her lyt me alle saman følgja Bibelens bod istaden, slik du hev visdomen til å nemne. Du kan jo freista å verte politikar sjølve, tek du kontakt med KrF eller skal eg gjere det for deg?

  • excalifornia

   Dessverre i Skandinavia finnes det mange mennesker som er livredd for sannheten. Og dessverre er de politiker.

 • Birgitte Brattebø

  Dessverre…

 • Skvatt

  Ikkje so farlegt. Dei stakkars innvandrarborna er jo berre i ein desperat situasjon grunna all den ofslege rasismen dei verte utsette for dagleg um ikkje oftare. Dei hev jo ufte ikkje all rikdomen dei hev krav på hell’, sann, og då kan jo ikkje kvite menneskje fulle or arvesynd venta at dei ikkje skal reagera på ymist vis. Nei, detta er beint fram vår eigen feil, me fortener berre å verte sett på plass når ikkje me syner dessa stakkars fargeklattane den ære og respekt, orsak, RESPEKT! som dei krev or oss. Det tykkjer eg lyt vêre det minste dei lyt venta or oss. Men no tykkjer eg at eg lyt piska meg sjølve av di eg nyttar altfor mykje oss og dei i det eg skriv, slik politisk ukorrektskap kan ikkje gjenga ustraffa, sann. Jau!

 • Maalfrid

  Jeg tror enda flesteparten i den norske forsvaret er patrioter og nasjonalister. Men

 • Comrade Pootie

  Akkurat dette skjedde da jeg gikk på ungdomsskolen i ambassadeghettoen på vestkanten bak slottet på nittitallet også. Folk hadde ikke mobiltelefoner eller videokameraer da, men jungeltelegrafen gikk kjapt. Det var ikke så ofte,eller noe utstrakt problem, men disse historiene var ikke uvanlige for 20-25 år siden også

  Arnulf Strand

 • heimevernet

  Jeg stemte selv ikke taktisk ved sist valg. Men de fleste som er misfornøyde ender nok opp med å gjøre det på grunn av håpløsheten.

 • etnisknorsk

  Det norske folk må snart ta innover seg at vi er dhimmier i muslimenes øyne.
  De som lurer på hvordan en dhimmi lever i et land styrt av islam, som Norge jo er, kan lese det som står nedenfor her.
  (De som protesterer mot at Norge er et islamsk land bør sette seg ned og se hvem som bestemmer dagsorden i dette landet.)
  “To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” (Voltaire)

  Livet som dhimmi.
  «If the infidels live among the Muslims, in accordance with the conditions set out by the Prophet—there is nothing wrong with it provided they pay Jizya to the Islamic treasury. Other conditions are . . . that they do not renovate a church or a monastery, do not rebuild ones that were destroyed, that they feed for three days any Muslim who passes by their homes . . . that they rise when a Muslim wishes to sit, that they do not imitate Muslims in dress and speech, nor ride horses, nor own swords, nor arm themselves with any kind of weapon; that they do not sell wine, do not show the cross, do not ring church bells, do not raise their voices during prayer, that they shave their hair in front so as to make them easily identifiable, do not incite anyone against the Muslims, and do not strike a Muslim. . . . If they violate these conditions, they have no protection.»

  http://www.raymondibrahim.com/islam/western-ignorance-of-the-conditions-of-omar/

 • etnisknorsk

  Søk på begrepet: dhimmi og se hva som duker opp.

 • Orsen330

  Dette er nok en ønsket situasjon av Støre, Andersen, Knut Arild og Trine. Hvordan skal man ellers tolke deres ønske om fortsatt massiv innvandring fra muslimske land i Afrika, Midtøsten og Afghanistan.
  Flott at noen medier tør skrive om dette. I de norske fortsatt hovedavisene blir jo dette lagt lokk på av de venstrevridde journalister.
  Til disse politikernes tilfredsstillelse har vi nå kommet til «The point of no Return» når det gjelder utskifting av den etniske nordmann,
  Jeg glemte å ta med Anniken Huitfeldt som kom det uforglemmelige «Multikultur skal dere få enten dere vil eller ikke»

 • Orsen330

  På bussen fra Ekebergsletta under Norwaycup kom det på en flokk med somaliske ungdommer som forlangte at etniske norske barn og voksne skulle gi fra seg sitteplassene til dem. De som reiste seg turde ikke annet. Bussjåføren var også fra somalia og brydde seg ikke.
  Heldigvis kom det over en vakt fra en annen buss og da rømte pakket til skogs.
  Hadde vi tatt igjen og banket dem, hadde vi vel holdt på med rettsakene enda.

 • Var det ikke slik at likevel gjorde venstresiden det i skolevalget nå bedre enn omtrent noensinne?? Jeg bare lurer på hvor er hodet og hjernen til folk!? Forstår ikke folket vårt sammenhengen mellom hvilke og hva slags innvandringspolitikk de forskjellige partiene fører??

 • Ereek

  Vg/faktisk.no går til angrep mot Resett angående denne artikkelen.. Propagandaen deres fortsetter

 • Daniel Gundersen

  Foreslår at resett i det minste gjør et *forsøk* på å etterligne sannheten i vaset de spyr ut. Kan Infowars, så kan vel jeg òg, ser det ut som mantraet er her. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/faktasjekket-det-har-tegnet-seg-et-bilde-av-at-innvandrerungdom-fra-oslo-oest-jakter-paa-etnisk-norsk-ungdom/a/24215830/

  • Brian Cohen

   faktisk.no kom fram til at dette er «delvis sant». Du vet det?

 • Zazor

  Bra artikkel i Resett.

 • Syringav

  Dette er ikke et nytt fenomen. Jeg kjenner til tilfeller av ungdomsvold som skjedde for flere år siden. Også saker hvor jenter har blitt banket opp av jenter. Men slike saker blir sjelden omtalt i media. Her er en sak som skjedde for nesten ti år siden, da ungdommer på telttur ble angrepet mens de sov:
  http://www.eikernytt.no/nyhet.cfm?nyhetid=2240
  https://www.vg.no/nyheter/innenriks/ungdommer-banket-opp-paa-telttur-i-buskerud/a/532377/