Trine Skei Grande forteller til slutt om de såkalte «ryktene» Resett avslørte for 13 dager siden

Venstre-leder Trine Skei Grande. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Venstre-leder Trine Skei Grande kommenterer i et intervju med Aftenposten sexrykter som har versert om henne. – Jeg er ingen overgriper, sier hun.

Kort tid før Venstre får sine statsråder i Erna Solbergs regjering, velger Trine Skei Grande å fortelle at hun har snakket med statsministeren om et rykte som har versert en tid.

– Vi har snakket åpent om dette, sier Skei Grande til Aftenposten.

Ryktet om Grande skal dreie seg om en fest i 2008. Aftenposten har vært i kontakt med en mann som er omfattet av samme rykte, men han ønsker ikke å kommentere saken.

Venstre-lederen mener ryktene ikke truer hennes deltakelse i regjeringen, men forteller at det er tøft å stå i en rykteflom når man holder på med en viktig jobb.

– Du føler et veldig ansvar. Det at noen da fører en kampanje for å svekke deg i forhandlingene, det føles litt urettferdig, sier hun.

Trine Skei Grande ser ikke noe i egen oppførsel som kan true posisjonen som statsråd.

– Jeg har virkelig prøvd å tenke, og jeg kan ikke skjønne at det er det. Men jeg har levd et helt vanlig liv. Jeg har vanlige venner. Jeg har drukket på fester. Jeg havnet i toppolitikken for noen år siden, og det var ikke noe jeg hadde planlagt, sier hun.

ANNONSE:

– Jeg kan sikkert ha gjort noen dumme ting, men jeg er ingen overgriper, sier hun.

Saken om Skei Grande og upassende seksuell atferd i 2008 ble først avdekket og omtalt av Resett. Du kan lese mer om det her:

Nok en sak om upassende atferd rammer norsk politikk – denne gangen er det Trine Skei Grande

Derfor er Skei Grande-saken viktig

Trine Skei Grande presset seg på full 16-åring. Venstre sier de var kjent med ryktene

 


Publisert: jan 17, 2018 @ 9:13 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.