JELØYA 20180114. Partilederne Erna Solberg (H), Siv Jensen (Frp) og Trine Skei Grande (V) på Hotel Jeløy Radio etter at Venstre har besluttet at de vil gå inn i regjering med Høyre og Frp. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

Venstre-leder Trine Skei Grande kommenterer i et intervju med Aftenposten sexrykter som har versert om henne. – Jeg er ingen overgriper, sier hun.

Kort tid før Venstre får sine statsråder i Erna Solbergs regjering, velger Trine Skei Grande å fortelle at hun har snakket med statsministeren om et rykte som har versert en tid.

– Vi har snakket åpent om dette, sier Skei Grande til Aftenposten.

annonse

Ryktet om Grande skal dreie seg om en fest i 2008. Aftenposten har vært i kontakt med en mann som er omfattet av samme rykte, men han ønsker ikke å kommentere saken.

Venstre-lederen mener ryktene ikke truer hennes deltakelse i regjeringen, men forteller at det er tøft å stå i en rykteflom når man holder på med en viktig jobb.

– Du føler et veldig ansvar. Det at noen da fører en kampanje for å svekke deg i forhandlingene, det føles litt urettferdig, sier hun.

annonse

Trine Skei Grande ser ikke noe i egen oppførsel som kan true posisjonen som statsråd.

– Jeg har virkelig prøvd å tenke, og jeg kan ikke skjønne at det er det. Men jeg har levd et helt vanlig liv. Jeg har vanlige venner. Jeg har drukket på fester. Jeg havnet i toppolitikken for noen år siden, og det var ikke noe jeg hadde planlagt, sier hun.

– Jeg kan sikkert ha gjort noen dumme ting, men jeg er ingen overgriper, sier hun.

Saken om Skei Grande og upassende seksuell atferd i 2008 ble først avdekket og omtalt av Resett. Du kan lese mer om det her:

Nok en sak om upassende atferd rammer norsk politikk – denne gangen er det Trine Skei Grande

Derfor er Skei Grande-saken viktig

Trine Skei Grande presset seg på full 16-åring. Venstre sier de var kjent med ryktene

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon