Oslo 20180117. Statsminister Erna Solberg (H). Pressekonferanse med statsminister Erna Solberg, finansminister Siv Jensen og kulturminister Trine Skei Grande på Regjeringens representasjonsbolig onsdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Del saken
  • 2.3K
  •  
  •  

Jeg har ikke bare kommentert hyppig på Resett. Jeg har også skrevet innlegg. Og nå kaller min egen statsminister meg for religiøs rasist! Det er takka for at jeg er modig nok til å bryte et tabu og gjøre et forsøk på å hindre at unge jenter blir voldtatt av menn med et forkvaklet kvinnesyn basert i islamsk kultur. Føkk altså!

Det blir visst ingen priser på meg

Samtlige politisk korrekte foreninger, politikere, medier og alle andre som er travelt opptatt med å ødelegge den frie meningsutvekslingen og alt godt den kan bringe med seg, kan ta de hyklerske, stinkende prisene sine og stikke dem dit sola aldri skinner. For er det noe som gjør en bestemor som meg skikkelig forbanna, så er det når barn blir oversett, skadelidende og regelrett ofret på et politisk korrekt alter, konstruert for gud vet hvilken agenda. For jeg spør meg selv daglig: Hva faen er det dere vil egentlig? Er dere så pissredde at dere ikke en gang våger å tale islamsk (u)kultur midt i mot for å beskytte ungene våre ?

Og til deg, kjære Sumaya Jirde Ali

De skyver deg foran seg og bruker deg uten tanke på at du er ung og uerfaren og ukjent med hvilke konsekvenser dine uttalelser kan få. Men du skal vite at de enkeltuttalelsene mot deg som har vært fæle, verken er representative for folk som er kritiske til dogmene i den religionen du er en del av, eller i nærheten så ille som det som kommer fra  den enden av skalaen du tilhører. For de som bruker den samme ytringsfriheten som du bruker og kritiserer din religion og ditt politiske ståsted, blir hetset og truet i en sånn grad at de lever på hemmelig adresse og må gå med voldsalarm. De må ha væpnet politibeskyttelse hvis de skal holde en hvilken som helst form for apell offentlig.  Jeg syns du er modig, og jeg vil dø for din rett til å hevde dine meninger. Samtidig syns jeg at de som kritiserer religionen din er mye mer modig enn deg. Ser du virkelig ikke hvor ufri du er når du må gå innpakket for å beskytte deg selv mot uønsket, seksuell oppmerksomhet? Jeg har mest lyst til å si: føkk religionen, eller hva det nå enn er som tar friheten din fra deg!

Tilbake til statsministeren

Sjelden har hjertet mitt falt så blytungt og så uhindret ned i magen som når min egen statsminister finner det riktig å gå ut mot det hun kaller “religiøs rasisme.” Hvorfor i innerste, brennende helvete er det så føkkings viktig  for henne og lukke kjeften på meg som prøver å gjøre det jeg kan for å beskytte ungene våre mot det samme som har ødelagt tusenvis av engelske unger? Hva faen er det som hindrer henne i å sette ungenes trygghet på dagsorden i den nye virkeligheten hun har vært med på og skape som vi lever i? Trenger hun å være redd, hun som har livvakter og beskyttelse 24-7?

Jeg vet at det er usjarmerende

Jeg vet at språket er usjarmerende for en aldrende bestemor som meg, men jeg prøver bare å tilegne meg den nye debattformen for å passe inn. Jeg erklærer meg selv som et offer for den politisk korrekte undertrykkelsen, og finner det særlig krenkende å bli stemplet av min egen statsminister. Og vet du hva, Sumaya Jirde Ali? Jeg er forfatter, og har ødelagt karrieren min, for det finnes ikke et forlag i villeste helvete som vil utgi meg uansett hvor god litteratur jeg måtte skrive, blodrøde og politisk korrekte som de er, nå som jeg har vært politisk ukorrekt for å bidra til å beskytte barn mot (u)kulturen i religionen din, den (u)kulturen som du pakker deg inn for å beskytte deg mot.

Bring it on

Offer og offer, fru Blom … Putt meg i fengsel for å bryte straffelovens paragraf 185, jeg kunne ikke ha brydd meg mindre. Straffelovens paragraf 185 er en drittlov, konstruert for å styrke politisk korrekthet på fullstendig kollisjonskurs mot den norske grunnloven. Så lenge det er pust i meg vil jeg tale barnas sak,- de som blir ofre for et forkvaklet kvinnesyn i islamsk kultur, fortiet av politisk korrekthet. Føkk dere alle som svikter ungene våre! Og føkk Erna Solberg!

 

 

 

 

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 2.3K
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]