Norsk-pakistanere feirer Pakistans nasjonaldag på Ekebergsletta i Oslo. Statsråd Jan Tore Sanner, Pakistans ambassadør Riffat Masood og stortingsrepresentant Abid Raja deltok i feiringen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
annonse
annonse

Når medisinlystgassen har lagt seg, og popcornrestene er feid opp, så må vi se på konsekvensene av Attiq Ahmad Sohails ekstremt sjikanøse tirader i offentlige og sosiale medier. For selv om vi har ledd så vi har grått, så er det ubehagelige lag i de siste dagenes føljetong.

Hvorfor er det så stille i MSM? Hva hadde skjedd ved «motsatt» scenario? En av Resetts/HRS’/Documents gjesteskribenter titulerer seg med for eksempel Sivilingeniør og skribent. Han/hun får et innlegg på trykk om at NAV er overbefolket av mennesker som har en religion som sier at du skal føde, føde, føde, for så og overta Europa, derfor forblir familien (selvfølgelig) på NAV.

Det skaper storm. Så går skribentingeniøren på Facebook, og i personlige meldinger og telefoner, sender vedkommende ut harde og kjevedroppende verbalangrep på alle som er uenige i at etniske nordmenn er mer sysselsatt enn norskpakistanere.

annonse

Det hadde vært et uomtvistelig krav at Resett tok offentlig avstand fra skribenten, om det var på Resett det opprinnelige innlegget hadde vært skrevet; slik det var da Johan Slåttaviks blogg ble viderepublisert på Resett i Resetts oppstart, høsten 2017. Vedkommende kan aldri skrive offentlig igjen. For folkesjelens MSMs fred. De moralske mediene felte Resett i PFU ved første anledning (Slåttavik). Ved neste korsvei sa de at PFUs ressurser var så verdifulle at de ikke kunne bruke tid på Resett og lignende (etter Jirde Ali-saken).

Sohail har et ego på størrelse med Karachi. Det er typisk for narsissister å feilbedømme andres makt og handlekraft i forhold til eget selvbilde. Psykopaten er smartere. Han handler i det skjulte, når han vet at han vil vinne og at han ikke kan tas for noe i ettertid.

Beklager Sohail, det er mange som har 6-7+ års utdannelse i dag. Og ikke alle velger å bli lege, selv om de har karakterene til det. Uttalelsene dine kan du tro intelligente så mye du vil, men de tilhører det laveste segmentet av uttalelser. Det er slikt man sier i fylla. Og angrer. (Hvis man har anger.)

annonse

Hva med det norskpakistanske miljøet? Kristian Kahrs forteller i et kommentarfelt at Shoaib Sultan (MDG) unfriended den tilsynelatende tourrettssyndromskrivende legen. En mild start. Men det holder ikke. Den tidligere ordførerkandidaten, Shoaib Sultan, pleier å skrike opp for den minste ting. Særlig hvis det kan relateres til jobben hans i Antirasistisk senter.

Det er enormt mye som ulmer i det norskpakistanske miljøet hvis ikke en som kunne ha vært ordfører for hele byen kan ta til motmæle mot den sjikanen Sohail har fått fremføre, og det uten protest fra andre enn Resett, HRS, Document og skribenter med tilknytning til dem. Det er egentlig helt utrolig! Hva hvis bare 10 prosent av det Sohail har skrevet de siste døgnene hadde vært skrevet, om så bare i kommentarfeltet, på Resetts Facebookside?

Det Sohail bedriver er ekstrem rasisme. Ikke bare mot Shurika Hansen (opprinnelig fra Afrika, det liker ikke «ekte» arabere/pakistanere) men også mot hvite meningsmotstandere, som han kaller rasister. Som for eksempel Documents Øyvind Thuestad. «Jævla rasist. Hold kjeft. Jeg er på vei,» skriver Sohail til ham personlig, helt uten saklig foranledning, og det uten å bli provosert av annet enn sitt eget ordrike speilbilde. Å kalle noen rasist, helt uten grunn, er rasistisk i den forstand at du uten argumenter hever deg over andre mennesker. Er ikke det rasisme? Å være et bedre menneske, fordi du «bare er bedre».

Men ifølge alle de som alltid skriker opp om den miste ting, er ikke dette viktig. Hysj …

Men dette blir det ikke stille om. Kanskje i MSM. Men nå er vi tenkende og lesende «masser» så lei at vi ikke gir oss med å bla i «sannheten» fra Trine Skei Grandes bevilgede «seriøse» medier.

Vi er drittlei! Noe har begynt å skje. Og det stopper ikke. Det er dager da familie, 17. mai, barnas skole, overtid på jobb og andre aspekter ved virkeligheten tar alt av tid. Men når vi har overskudd, så ser vi mot dem som bruker dagene på å søke opp sannhetene som ulmer under forestillingene om hva Norge og Europa kunne/burde/skulle ha vært om Brundtland & Co ikke hadde sett «lyset» i 1979 (en famøs Stortingsmelding) da de la grunnlaget for det multikulturelle Norge.

annonse

Islam

Jeg er ikke imot multikultur. Har selv bodd i andre land i mange år. Er et mer opplyst menneske mye på grunn av det. Men jeg er imot at Islam skal ha noen som helst offisiell innflytelse i Norge. Og jeg er j**lig skeptisk til at Islam er noe annet enn en fordekt «religion» som gir gutteklubben «Arabia+» frikort til å potensielt være «lovlige» overgripere.

Vesten er så gode og forståelsesfulle at de blir ledd av som naive idioter bak lukkede, små familiedespotier som til sammen utgjør den ikke ubetydelige tanken om brorskapets «fullkommenhet». Så sier i hvert fall utrolig mange av dem som har vært bak dørene. Men det er selvsagt bare tull. Nei, bygg moskéer, la alle få skrike bønner fem ganger i døgnet. Kanskje vi blir mer kristne av det?

Det kommer nok noe fra Akersgata om dette. Legen var deres skribent. Og det kommer til å se «bra» ut når det kommer. De jobber på høygir nå. Hele MSM, særlig Aftenposten. Antirasistisk senter, Eivind Trædal og hans like, alle som er på’n med en gang det skjer noe negativt om den «feile» siden; de sitter stille og grubler. Nå har de nye mediene kastet seg på en pakistansk lege. Kan vi få statsministeren til å kalle dem rasister, tro – slik vi fikk til når Resett slapp til kritikk mot Sumaya Jirde Ali.

Det er ikke det som skrives, men det som ikke skrives som er det mest avslørende. Ikke mine tanker, fritt etter Karine Haaland; humoristen og kunstneren som mistet en drøss med «venner» på Facebook fordi hun skrev at hun stemte FrP på grunn av innvandringsstandpunktet deres. Jeg er fundamentalt uenig med Frp i halve programmet deres, men stemte dem sist, og kommer sikkert til å stemme dem i 2019 og 21. Av samme grunn som Haaland. Og de har den eneste politikeren i Norge som tilsynelatende snakker som hun tenker.

Den lave forventnings rasisme

Alle vet at hadde ikke Sohail vært en «pakkis», men et ekte norsk troll, så hadde han vært på forsiden av MSM-avisene og NRK hadde prøvd å få «rasisten» grillet i studio. Vær varsom my ass. Det er en regel for de som har «dårlige forutsetninger» for å forstå Europa, og en annen regel for dem som er født i Europa. Det kalles den lave forventnings rasisme. Merkel og Macron er dagens forkjempere for grunnregelen. Formannen i fanklubben er ordføreren i London. Der går det riktig så bra.

Ok, Sohail, det er faktisk straffbart å anmelde noe til politiet som ikke har hold. Kjenner jeg «ære»-«kulturen» du kommer fra rett, så kommer det ikke noen beklagelse fra deg til noen. Men du har tapt ansikt. At ikke arbeidsgiveren din, Aftenposten og det norskpakistanske miljøet fordømte deg sporenstreks (som de burde) betyr ikke at du har makt i Norge. Jeg hadde forlatt rommet, hvis jeg kunne, om du skulle ha konsultert meg.

Den Hippokratiske ed, som alle medisinerstudenter må avlegge, sier blant annet: «Jeg skal leve og utøve min kunst rent og fromt. … og enhver bevisst urett eller skade skal ligge meg fjernt … Hvis jeg overholder denne eden og ikke bryter den, la meg bli beæret for min livsførsel og min kunst av alle mennesker for alltid. Men hvis jeg bryter eden og sverger falskt, la det motsatte skje.»

Soahil oppdaterte FB profilen 11. mai. Så det vrøvlet han presenterte Lurås/Resett på telefonen om hacket profil er uetterrettelig.

Den eneste hyggelige konsekvensen av Soahils frådende uttalelser er at HRS, Document og Resett benevner hverandre, utveksler erfaringer, og siterer hverandre. Shurika er på fornavn alle steder. Det er som det skal være. De beste sidene i Norge virker mer «bondet» enn de var for bare noen måneder siden. Flere lesere ett sted betyr flere lesere alle steder.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon