Illustrasjonsbilde. Foto: Roland Schgaguler / SCANPIX
annonse
annonse

Hvis noen kom bort til deg og spurte om du ville hjelpe til med å dekke over gjengvoldtekt av barn og unge, – ville du svart ja? Selvfølgelig ville du ikke det. Myndigheter og medier som gjør hva de kan for å dekke  over disse forbrytelsene vet hva svaret ditt ville ha vært, så de lurer deg i stedet til å hjelpe dem. Uten at du vet det selv.

Det effektive rasiststempelet

Første punkt er å holde så mange som mulig borte fra utfyllende informasjon om gjengvoldtekt av barn og unge. Du vet slik informasjon som Resett, Rights og Document gir, eller sånne som (Gud forby) den engelske menneskerettighetsaktivisten Tommy Robinson. Den mest effektive måten å holde deg borte på er å framstille de som lager grundige rapporter om gjengvoldtekter av barn og unge som rasister, nazister, onde, høyreekstreme og religiøse rasister, (jo da, Erna er også medlem av tildekkingsklubben.) Folk vil grøsse ved tanken på å bli assosiert med slike nettsteder og aktivister. Den utvidede kunnskapen de har å dele når derfor ikke ut i den utstrekning som er tenkt. Effekten rasiststempelet gir, er en suksess.

annonse

Sånn, nå er det bare et mindretall som vil ta til seg kunnskap om gjengvoldtekter av barn og unge. De som allikvel gjør det kan også bare stemples som rasister og annet dritt, så skal du nok se at de blir skremt fra både å lese, lytte og tale. Når alt kommer til alt vil de jo gjerne beholde jobben sin og nettverket sitt.

De andre, – majoriteten, står last og brast med oss gode, anstendige, seriøse mennesker i politikken og de virkelige, ekte nyhetsmediene.

Fake news-stempelet

De som dekker over gjengvoldtekt av barn og unge ser at folk i stadig økende antall følger Resett, Document, Rights, Tommy Robinson og andre menneskerettighetsforkjempere. Det uroer dem ikke så rent lite. Punkt nummer to blir derfor å kjøre hardt på at de alternative nyhetsformidlerne er fake news, useriøse og alarmister. Altså slike som er så useriøse at de for eksempel  hyler opp om noe så bagatellmessig som at voksne menn gjengvoldtar barn og unge opp og ned Europa.

annonse

Nei, du skal ikke ikke tro disse useriøse, fake news-nettstedene. De lyver. Hør på oss seriøse istedet. Gjengvoldtekt av barn og unge skjer bittelitt, bare noen få titusener av alle de millioner av barn og unge vi har i Europa blir utsatt for slikt, men det er ikke noe å bekymre seg for. De klarer seg sikkert veldig fint. Vi føler dessuten at det kan være helt vanlige menn fra Asia et eller annet sted som ikke gjør noe stort verre enn å lure unge jentebarn til sex. Det er faktisk ikke så rent lite synd på disse mennene heller.  Annen kultur og allting. Det er ikke lett for dem.

Du er med oss i tildekkingsklubben fortsatt. Ikke sant? Du holder kjeft? Det er vi sikre på at du gjør, for du vil vel beholde jobben din og vennene dine og sånn? Du vil vel ikke stå på en liste hos PST??!!

Frafall straffes med bot eller fengsel inntil 3 år

Vi seriøse nyhetsformidlere, politikere og alle vi andre i tildekkingsklubben, vi som er kremen av gode mennesker, – anbefaler deg på det sterkeste å ta deg tid til å se denne videoen i sin helhet og sette deg inn i hvordan det kan gå med deg hvis du velger å melde deg ut av klubben vår og begynner å plapre.

annonse

Tro ikke annet enn at vi har sørget for å få lover i Norge også som kan ta alle som våger å snakke om hvem som gjengvoldtar barn og unge, og hvorfor de gjør det. Slike avskyelige avsløringer som rammer sårbare grupper av innvandrer-menn regnes  som frafall fra tildekkingsklubben og medfører umiddelbar fare for å bli anmeldt til politiet.

Forstyrrelse av freden

Skulle du allikevel ikke tie og bli oppsøkt av en truende ekstremist eller to, (som egentlig er gode mennesker på bunnen som mangler fritidsaktiviteter og bedre plass hjemme) slenger vi til deg en voldsalarm. Det er vi forpliktet til, og er det noe vi gode, seriøse gjør, så er det å overholde våre forpliktelser. Hvis ikke det en gang skulle hjelpe til å få deg til å slutte med hatpratet ditt, så arresterer vi deg  for forstyrrelse av freden neste gang du blir truet direkte på livet. Det er åpenbart: Hadde du holdt kjeft, hadde du ikke blitt utsatt for slike ting. Ergo er det du som forstyrrer freden og må dempe deg.

Og før vi glemmer det: Skulle ditt barn la seg lure inn i en leilighet hos noen stakkars asiatiske innvandrer-menn og legge seg ned for å ha sex med dem som stiller seg i kø, risikerer du lang fengselstraff hvis du baner deg vei og forsøker å hente henne ut derfra. I slike tilfeller er det nemlig veldig vanskelig å motstå fristelsen til å utøve straffbar vold.

Velkommen til det nye paradiset

Da gjenstår det bare å ønske velkommen til det nye, sosialistiske paradiset til deg som kjenner din plass og vet å holde munnen din godt lukket. For dere andre som kanskje er så dumme at dere våger å bruke ytringsfriheten og/eller å delta i en demonstrasjon til fordel for de vi har erklært høyreekstreme, du vet de som prøver å beskytte de dumme ungjentene som lar seg lure av sårbare innvandrer-menn,  har vi vannkanonene klare. (Eh…, det var kanskje ikke så lurt i denne varmen, de kan synes det er deilig å bli avkjølt) nei, tåregassen vil være på plass sammen med Antifa- hæren vår og noen snikskyttere på takene rundt omkring.

Vel bekomme.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon