Statsminister Erna Solberg (H) deltar på et tradisjonelt Iftar-måltid sammen med unge somaliere. Det er tydeligvis svært viktig å ta vare på alle rettighetene for denne gruppen i Norge. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Frps tidligere justisminister, Per-Willy Amundsen, ønsker å sikre at den etnisk norske befolkningen består ved å differensiere barnetrygden ut fra antallet barn man får, skriver TV 2. Da bryter såklart helvete løs. Den ene etter den andre står frem for å fordømme Amundsen og det de mener er åpenbart rasistisk.

En av de verste er Eivind Trædal, mannen som er mest kjent for å være han som er sammen med miljøpolitikeren Lan Marie Nguyen Berg, og for å ha tisset i buksa under en debatt mot blant andre Resetts redaktør Helge Lurås.

Foto: Skjermdump fra Twitter.

Nå oppfordrer han journalistene i Norge til å ikke ta helg før de har tvunget statsminister Erna Solberg til å kommentere det han betegner som «det rasistiske utspillet til Amundsen».

annonse

Trædal er en dåre. Ordet «dåre», slik det blir brukt i Bibelen, betegner vanligvis ikke en person med manglende åndsevner, men snarere en person som hånlig avviser all fornuft, og som i moralsk henseende følger en uforstandig kurs som ikke er i samsvar med Guds rettferdige normer.

For dette forslaget fra Amundsen er ikke bare bra, det er tvingende nødvendig. Ja, jeg vil gå så langt som å si at det faktisk er politikernes fordømte plikt å ikke bare komme med forslag som dette, men å få dem iverksatt i praksis også.

Det er aldri feil å ta vare på den etniske befolkningen i et land. Hvis Trædal hadde hatt noen hjerneceller som virket, så ville han sett dobbeltmoralen i det han og mange andre mener om dette. For når det kommer til feks. indianerne i USA, aboriginerne i Australia eller sågar samene i vårt eget land; hva mener den samme Trædal og de andre dårene da? Skal de tas vare på? Skal de ha rettigheter som eget ting feks?

annonse

Sumaya Jirde Ali er også et godt eksempel på en person med en svært begrenset forståelse for både omgivelsene rundt seg og sågar sin egen situasjon.

Jeg ble fysisk uvel da jeg hørte dette utspillet. Det er absurd å foreslå en familiepolitikk tuftet på fordommer om at innvandrere får mange barn for å få barnetrygd, sa hun.

Jirde Ali er fra en somalisk familie med seks søsken.

Seks søsken. Hvor mange etniske norske familier har det i dag? Hvor mange somaliske familier har det i dag? Snakker vi da fordommer eller direkte dumskap her?

Hvis man ikke har som formål å legge til rette for og ta vare på den etniske norske befolkningen på best mulig måte, hva sitter man i det norske Stortinget for da? Innvandrere til et land må forvente å klare seg selv uten hjelp og støtte fra staten i landet de har reist til. Slik er det i de fleste land. Utenom der hvor dårene har tatt styringen.

En afrikaner feks. som kommer som asylsøker til Norge og får støtte til bolig, mat, strøm, klær og sågar førerkort og bil; hvordan kan det noengang oppleves som rettferdig? Både ovenfor de etnisk norske innbyggerne som får slite og streve for å få til det samme, og ikke minst alle de afrikanerne som enten ikke har penger nok til å betale menneskesmuglerne for å komme, eller også mangler den nødvendige frekkheten og totale mangel på moral som er nødvendig for å kunne reise til et annet land og snylte på det.

FNs rasediskrimineringskomité, kritiserer nå også den norske regjeringen for ikke å ha nok statistikk om hvorvidt minoritetsgrupper og innvandrere nyter de samme økonomiske, sosiale og kulturelle rettighetene som resten av befolkningen.

La meg sende kritikken i retur og spørre FNs rasediskrimineringskomité om hvorvidt de har nok statistikk om hvorvidt vanlige arbeidere i FN land nyter de samme økonomiske, sosiale og kulturelle rettighetene som pampene i deres egen komité?

annonse

Frekkhetens nådegave er ikke bare nødvendig for arabere eller afrikaner som ønsker å utnytte land som styres av dårer, den er en absolutt nødvendighet også for de som sitter på toppene.

Innvandringspolitisk talsmann Jon Helgheim i Frp avviser Per-Willy Amundsens barnetrygdforslag og sier at man ikke skal skille på hvor folk kommer fra. Det er ikke en talsmann for den etniske norske folkegruppen som sier noe slikt, men en under partipisken hvor makt og posisjon er mye viktigere enn befolkningen.

Helgheim var også opptatt av at han og FrP hadde tatt en vissen partidissens mot migrasjonsavtalen, og mente at dette var en tydelig og klar motstand mot avtalen fra deres side. Spørsmålet til Helgheim i den saken må jo bli hvor lenge han hadde visst om denne avtalen og hvorfor han ikke hadde opplyst den norske befolkningen om den umiddelbart, men heller ventet til dager før avtalen skulle skrives under?

Nei, når en mann som Per-Willy Amundsen kommer med et forslag som er bygget på fornuft, så vender selv hans egne partifeller ham ryggen. Innvandrere skal beskyttes for enhver pris. At enkelte av dem får ett sted mellom 5 – 10 unger som den norske stat får å betale på, synes helt greit, også for flere i FrP.

Er det bare jeg som savner gode gamle Carl I Hagen noe innmari?

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon