Kommentator Marie Simonsen i Dagbladet. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Del saken
 • 633
 •  
 •  

Dagbladets frittalende kommentator Marie Simonsen er en velkjent figur i den offentlige debatten, hun har som vane å sette saker godt fast på spissen og vi har enda tilgode å høre noe i nærheten av selvkritikk fra den kanten.

annonse

Annonse

Marie Simonsen er faktisk også den som har vunnet Ukens Resett-navn flest ganger, hver gang Marie stiller så går hun rett til topps. Det er noe med henne som dere lesere på en eller annen måte favoriserer.

annonse

Annonse

Les også: Nominasjon Ukens Resett-navn (uke 11)

annonse

Annonse

Denne gangen ble hun nominert med bakgrunn i hennes uttalelser om gamle hvite menn. Det er visst noe hun har fått for seg, at de skulle representere alt som har gått galt her i verden. Før om årene så var man ikke så fokusert på vedkommendes hudfarge. Dengang var det mer landet, at USA var skyld i alt. Nå er det kun presidenten og alt tenkelig negativt om han. Det er aldri noe positivt, i alle fall ikke fra Marie Simonsen.

Men det gjelder ikke bare USAs president. Sist hun deltok i Ukens Resett-navn ble hun nominer for å ha kalt Trond Giske en «kødd». Det er også et ord å bruke i en riksdekkende avis. Så satte hun punktum og gikk på pølsefesten til Hadia. De hadde øl der også, så det ble nok en god stemning.

Les også: Vinner av Ukens Resett-navn (uke 9)

Første seieren i Ukens Resett-navn kom da Marie Simonsen viste sin fraværende begeistring for KrF, og det fikk Ropstad unngjelde. Det så ut til at det var alkoholpolitikken som lå i bunn og det er nok et sårt punkt. Så hun gav et illustrerende uttrykk om forannevnte med en klar adresse til Ropstad på Twitter.

annonse

Annonse

– Klarer du å bære en flaske taxfree, klarer du å bære fire.

Les også: Vinneren av Ukens Resett-navn (uke 4) er….

Da takker redaksjonen for denne uken og vi sees ingen på fredag, som vanlig. 


Del saken
 • 633
 •  
 •  
 •  
  633
  Shares
 • 633
 •  
 •  
annonse

Les også: