Kommentator Marie Simonsen i Dagbladet. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
annonse

Dagbladets frittalende kommentator Marie Simonsen er en velkjent figur i den offentlige debatten, hun har som vane å sette saker godt fast på spissen og vi har enda tilgode å høre noe i nærheten av selvkritikk fra den kanten.

annonse
annonse

Marie Simonsen er faktisk også den som har vunnet Ukens Resett-navn flest ganger, hver gang Marie stiller så går hun rett til topps. Det er noe med henne som dere lesere på en eller annen måte favoriserer.

Les også: Nominasjon Ukens Resett-navn (uke 11)

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Denne gangen ble hun nominert med bakgrunn i hennes uttalelser om gamle hvite menn. Det er visst noe hun har fått for seg, at de skulle representere alt som har gått galt her i verden. Før om årene så var man ikke så fokusert på vedkommendes hudfarge. Dengang var det mer landet, at USA var skyld i alt. Nå er det kun presidenten og alt tenkelig negativt om han. Det er aldri noe positivt, i alle fall ikke fra Marie Simonsen.

Men det gjelder ikke bare USAs president. Sist hun deltok i Ukens Resett-navn ble hun nominer for å ha kalt Trond Giske en «kødd». Det er også et ord å bruke i en riksdekkende avis. Så satte hun punktum og gikk på pølsefesten til Hadia. De hadde øl der også, så det ble nok en god stemning.

Les også: Vinner av Ukens Resett-navn (uke 9)

Første seieren i Ukens Resett-navn kom da Marie Simonsen viste sin fraværende begeistring for KrF, og det fikk Ropstad unngjelde. Det så ut til at det var alkoholpolitikken som lå i bunn og det er nok et sårt punkt. Så hun gav et illustrerende uttrykk om forannevnte med en klar adresse til Ropstad på Twitter.

– Klarer du å bære en flaske taxfree, klarer du å bære fire.

Les også: Vinneren av Ukens Resett-navn (uke 4) er….

Da takker redaksjonen for denne uken og vi sees ingen på fredag, som vanlig. 

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.