Illustrasjonsbilde. Foto: Christofer Owe/Resett
Del

Nå er det fredag igjen og da er det som vanlig en ny nominasjon av Ukens Resett-navn. Denne gangen var det altfor mange verdige kandidater, slik at redaksjonen har lagt til side noen gjengangere, og heller trukket frem døgnfluene.

annonse
Skjermbilde fra Twitter.

Arbeiderpartipolitiker Farukh Qureshi er innstilt som toppkandidat i den innvandrerdominerte Ap-bastionen Søndre Nordstrand. Farukh er ikke et uskrevet blad, han føyer seg inn i rekken av de på den røde siden som kommer med hatfulle ytringer.

– En blodtørstig Listhaug vil sannsynligvis synke enda lavere og fortsette med sin splittende og giftige retorikk – de ekstreme kreftene vil få ny næring og polariseringen/hatet vil nok bli enda tydeligere fremover; skrekk og gru!

Les også: Kalte Listhaug «blodtørstig» – nå er han Aps toppkandidat i Oslo-bydel

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Hovedforfattere til FNs klimapanel professoren Nils Christian Stenseth lar bilen stå, isteden tar han heller taxi. Og det mulig litt mye også, relativt sett, men han har vel og merke en så veldig viktig jobb. Uten hans innsats så hadde vi ikke visst mye om menneskeskapte klimaendringer.

Les også: Professor ved UiO brukte over en halv million kroner på taxi, staten betalte

Kristoffer Egeberg

Redaktør Kristoffer Egeberg i Faktisk.no har inngått et strategisk samarbeid med Facebook. Det går ut på at Kristoffer bestemmer hva som er sant og usant. Siden Faktisk.no er eid av gammelmedia, så er det forståelig hvilken sannhet som skal råde. Alt som ikke er sant blir utestengt og er noen så vågale at de forsøker å dele usannheter på Facebook så kommer det opp en advarsel fra Faktisk.no. Nei det er ikke Orwells 1984, det er Norge 2019.

Les også: Faktisk.no viser sitt sanne ansikt

Svogeren til VGs politiske kommentator Giske-varsleren Knut Sandli fratrer som fagfornenigspamp. Men han hevder at han ble presset til å trekke seg.

annonse

–Jeg er urolig for hvordan varslere skal ha tillit til at de kan varsle om uakseptable forhold i framtida på en trygg og ivaretakende måte, skriver Sandli om sin avskjed i unåde.

Les også: Giske-varsler hevder han ble presset til å trekke seg

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Antirasist Marie Simonsen hater hvite menn, de representerer det alle verste hun vet. Det er særlig en hun aldri får ut av sine mørke tanker.

Les også: Presidentvalget 2020: Marie Simonsen liker ikke at «gamle hvite menn» er favoritter

Havforsker og professor Øyvind Bergh har også en hobby som nettroll, og det tar mer enn nok av hans tid. Mang en gang ender også diskusjonene opp i retten og da har han med seg advokat Jon Wessel Aas. Øyvind har blitt nominert for sin hyggelige kronikk i BT, foranledning var at Resett offentliggjorde rasisme-dommen mot en 71 år gammel pensjonist.

annonse

– Resett er i harnisk, siden dette tydeligvis i deres øyne utgjør et angrep på friheten til å drive psykisk vold mot mørkhudede mennesker, skriver Bergh.

Les også: BT slipper til kjent nettroll og «kaffevoldsmann» med grove anklager mot Resett

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

På seg selv skal kjenne andre. I redaktør Mari Skurdal virkelighetsforståelse er alle som ikke leser Klassekampen rasister, så blir hun skremt av hvor få som egentlig leser hennes avis og hvor mange som heller foretrekker Resett. Da først forstår hun hvor mange rasister det er her i fedrelandet.

 

Les også: Mari Skurdals gode hat og demoniseringens logikk

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Jonas Gahr Støre åpnet sin dør for Hillary Clinton, eller kanskje det var Clintonstiftelsen, der Norge har kjøpt seg inn med intet mindre enn en milliard kroner. De pengene må nok ses på som tapt. Hillary vant ikke valget og stiller ikke til neste. Men det var sikkert hyggelig med en torskemiddag på Oslos beste vest. Hadia var med til bords og Anniken Huitfeldt satt også der med sitt smil.

 

Les også: Ap-topper får kjeft etter Hillary-middag: – Hun skal vel ha bistands-millioner med seg hjem

Avstemmingen går helt til søndag og da blir en verdig vinner av Ukens Resett-navn kåret. God helg. 

annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører