Foto: Daniel Reinhardt / DPA / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Regjering, kongehus og kjendiser står i kø for å påvirke klimaet, koste hva det koste vil.

Erna Solberg uttaler i Aftenposten: «Vi trenger ungdommens engasjement i klimasaken. Fordi det får foreldregenerasjonen til å ville gjøre mer. For det er vårt ansvar å bekjempe klimaendringene».

Mens kongen reiser på statsbesøk til Chile, og hans viktigste budskap er – klimaet! Klimaomsorgen ligner mer og mer en religiøs bevegelse. Likheten er skremmende.

annonse

Les også: Klimasaken er blitt en farse!

Skoleungdom blir hjernevasket til det hysteriske om dommedagsprofetiene. Massesuggesjonen er total og brer om seg rundt hele verden. CO2 blir fremstilt som en dødbringende gift, alle kjøretøyer som går på fossilt drivstoff skal ut av produksjon og bort fra veiene. Kjøttspisere må gå over til grønt, og de stakkars fredelige drøvtyggerne – kuene – pekes ut som syndebukker. Heksejakten er i gang, klimaet må reddes for enhver pris – hvis det da ikke er for sent.

Det manipulerte, illsinte barnet Greta Thunberg brukes i en spekulativ og kynisk propaganda for skolestreiker for å redde klimaet og innstilles til Nobels fredspris, og selvsagt som fremtidig kandidat til statsminister i Sverige. Det siste skal vel uansett ikke mye til uansett.

annonse

Les også: SV-politikere nominerer svenske Greta Thunberg til Nobels fredspris

Det gamle ordtaket «følg pengene» gjelder fortsatt. En klimamafia i FNs regi har tjent seg søkkrik på science fiction om klimaet siden Al Gore regisserte klimaskrekken og fikk Nobelprisen sammen med FNs klimapanel i 2007 av naive og prektige nordmenn.

Les også: Minst 70.000 i klimamarsj i Brussel, uvisst hva de kan oppnå

Her er det ikke snakk om vitenskap men om en politisk strategi som er ren svindel. Spredning av frykt, angst og redsel er fortsatt der man kan tjene de store pengene hvis miksen er riktig. La gjerne barna ta støyten, bruk dem som gisler, få dem ut i gatene, det er effektivt selv om det er ren voldtekt.

På et tidspunkt i middelalderen oppsto myten om at jorden er flat, selv om det i årtusener var kjent at den var rund. I en periode ble det ganske risikabelt å påstå at jorden var rund, Inkvisisjonen fulgte med, og de fleste valgte trolig å holde kjeft for ikke å bli straffet som kjettere. De få som hadde en annen mening og var uredde ble hengt ut, akkurat som i dag, og løp en risiko for å bli straffet og forfulgt.

Les også: NRK tier om de lyssky forholdene rundt klima-Greta

annonse

At jorden er flat er like latterlig som å påstå at mennesket kan påvirke klimaet, tenker man. Kunnskapsløst, primitivt og latterlig. Men faktaresistensen i samfunnet øker, så ingen ting er utrolig selv i våre dager. Så dukker plutselig nyheten opp på SVT om at tilhengerne av at jorden er flat vokser raskt …

Dokumentarfilmeren Rasmus Åkerblom reagerte med sjokk – og nysgjerrighet – og bestemte seg for å sjekke hva dette fenomenet var. Han tilbrakte to døgn sammen med de såkalte «flat earthers» en global bevegelse som insisterer på at jorden er flat og har en voksende tilhengerskare.

Rasmus Åkerblom reiste for SVTs regning til en internasjonal konferanse for «flat earthers» i Denver, USA. Resultatet ble dokumentarfilmen Jorden är platt i SVT Play.

Mark Sargent, en profil i «flat earth»- bevegelsen har en you tube-kanal med 77 000 følgere. Hans mest populære video har over en million visninger. Ingen liten klikk …

Les også: Tusenvis deltar i skolestreik for klimaet i Tyskland

Nå vil det neppe koste skattebetalerne mye om jorden er flat-påstanden når våre godtroende og tanketomme politikere. Det er de kommende klimaskattene som vil ha en ødeleggende effekt på vår velstand og ramme de svakeste på verst tenkelig måte.

Det fortvilte er at vranglære og mangel på kunnskap så lett villeder våre folkevalgte. Følelsen av å bli manipulert og utnyttet trenger seg på og må på et tidspunkt føre til en kraftig reaksjon.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon