Statsekretær Sveinung Rotevatn (V) får støtte av Vigrids-leder Tore Tvedt. Foto: NTB scanpix
annonse
annonse

Lederen for den nazistiske organisasjon Vigrid hyller de som går til kamp mot Resetts annonsører.

I et nytt innlegg på sin egen blogg støtter Vigrid-leder Tore Tvedt statsekretær Sveinung Rotevatn (V), som fra egen Twitter-profil driver kampanje for å få selskaper til å fjerne annonser fra Resetts hjemmesider.

Tvedt mener Resett jobber for globalistene og utryddelse av den nordiske rasen.

annonse

– Når kulturmarxistene beskylder Resett for å være rasistisk må jeg jo le siden jeg er helt enig med dem, men med stikk motsatt bakgrunn. Mitt syn på Resett er at det er en hyklerisk ogfalsk nettavis som jobber som femtkolonne for globalistene, som har utryddelse av den nordiske rase som et av sine fremste mål, hevder Vigrid-lederen.

Les også: Høyre-politiker kaller Resett-lesere kloakkrotter

– Krig

Boikott-aksjonen som ble satt i gang før påske har ført til inntektstap for Resett, men det har også ført til at Resett har fått flere nye medlemmer.

annonse

På kun to dager doblet avisen sin medlemsskare, og har nå godt over tusen medlemmer.

Økningen er dårlig nytt for Tvedt, som mener vi er inne i en krig og at boikott-aksjonen mot Resett er viktig.

– Det er en total krig vi utkjemper, og Resett er i mine øyne gobalistenes og de anti-hvite kreftenes mest effektive kort i Norge. Så for min del er en boikott av Resett sine annonsører og kampanje mot dem helt på sin plass, skriver han.

Tore Tvedt har ved flere anledninger blitt stilt for retten for sine mange ekstreme uttalelser. Han har blant annet omtalt jøder som «reptiler» og «parasitter» som burde fjernes fra Norge.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon