annonse
annonse

Mange har fått med seg boikott-kampanjen mot Resett nå. Den starter på den ytterste venstresiden, og ble plukket opp av sentrale politikere, inkludert sittende medlemmer av regjeringen. 

De vil strupe finansieringen til Resett, skremme firmaer fra å annonsere hos oss. En av våre mottiltak var å mobilisere leserne, de som gir oss kraft. La oss kalle det pompøst nettopp det det er: Folket.

Les også: Statssekretær kaster seg på Resett-sabotasjen og oppfordrer til annonsør-boikott. – Hva i all verden er det du driver med!?

annonse

Les også: Karin Andersen (SV) truer Resett-annonsører med boikott, nekter å handle med de som støtter «rasister»

Vi ønsker uavhengighet. Flere bein å stå på økonomisk. Bare da kan vi forfølge saker med frihet og integritet. Slik folk vil, det de forventer av Resett.

Og det er ikke så fryktelig mye som skal til, som vi skrev Langfredag kveld: «Hvis vi kan klare å få 5000 av dere lesere til å bli betalende abonnenter, så er vi i mål økonomisk. Da kan vi gi blaffen i hvor mange som boikotter oss, sprer usannheter om det vi gjør og ønsker å fjerne oss som aktør i medie-Norge.»

annonse

12 timer etter oppfordringen om å tegne medlemskap, hadde det kommet inn 300 nye medlemskap.

Og ytterligere 24 timer senere (kl. 10:00 søndag morgen) har det kommet enda 400 til. Det betyr at vi da passerte 1400 Resett-medlemskap, inkludert VIP og VIP+. 1400/5000 – det vil si at vi allerede er 28 % til målet.

Det er rett og slett fantastisk bra. En dobling av antall betalende medlemmer på 36 timer.

Les også: Norske politikere vil stoppe Resett – tegn medlemskap for å bekjempe deres sensur

Og i tillegg har dere donert penger på Vipps 124526, direkte på bankkonto 1503.94.12826, på Paypal og andre måter.

Politikernes boikott har rett og slett slått fullstendig feil. Resett er i ferd med å bli sterkere enn noen gang.

Og også flere annonsører har bestemt seg for å bli. Som en skrev til meg:

– Hei, jeg hadde aldri tenkt til å annonsere hos dere, helt til jeg hørte om boikotten mot dere. Nå skal jeg annonsere masse hos dere, mest av prinsipp!

annonse

Vi takker de firmaene som blir værende på Resett og nye som kommer til. Jeg er sikker på at deres omdømme som rakryggede og politisk nøytrale aktører blir verdsatt av det norske folk. Og hos oss blir annonser lest.

Og igjen: Tegn medlemskap, og bli en av de som redder Resett fra boikotten som nå er i gang. Vi har kommet til 1400 og nærmer oss 5000 medlemmer med raske og lange steg.

Oppdateringer på antall innmeldinger vil følge.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon