Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Da har det endelig blitt helg og da er det tid for en ny Ukens Resett-navn. Som vanlig presenterer redaksjonen et knippe kandidater og så er det opp til dere å plukke ut en verdig vinner. 

Foto: Wikimedia

Det er ikke smågutter som utfører sabotasje mot Resetts annonsører. I stallen finner vi slike med fine utdannelser og standsmessig bolig på den aller beste vestkant. Det skal vi være stolte av, tenk i flokken så finner vi også en jusprofessor, Olav Torvund.

Les også: Jusprofessor ved UiO kaller Resett en «rasistblogg» og kartlegger nettavisens annonsører

annonse
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Det er vel bare kanskje VG og likesinnende i gammelmedia som trodde at skandalen var over etter at de hadde gransket seg. Men snøballen ruller, og denne gangen er det politisk kommentator Anders Giæver. Først avviste han at det hele var konspirasjoner.

Les også: En rockehilsen fra konspiland (Anders Giæver)

 

Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse

1. juni åpnes over 50 nye bomstasjoner i Oslo, og Miljøpartiet De Grønne avviser at eventuell folkelig motstand eller protester skal kunne endre pakken.
– Vi som har makten i Oslo, står bak innføringen av nye bompenger nå. Det er det vi går inn for, sier Arild Hermstad i MDG

Les også: MDG vil ha makt i fire storbyer

 

– «VÆR STOLT FASCIST DU OGSÅ… Kjøp en Resett-hoodie i dag. Om du bestiller med en gang får du et signert bilde av Helge Lurås på kjøpet!! Hallelujah, skriver en person som opplyset at hun er medlem i SV.

Les også: Twitter-venstre stempler de som kjøper denne genseren som «fascister»

 

annonse
Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Trine Skei Grande vil ha en ytringsfrihetskommisjon, det høres flott ut, vi ønsker henne lykke til med det. Det blir sikkert noe vi kommer til å bli veldig stolte av.

Les også: Forslag om ytringsfrihetskommisjon får støtte

 

 

Pressestøtteorganet Dagsavisen har settt seg grundig lei av høre på leserne. Derfor har redaktør Eirik Hoff Lysholm, avgjort at kommentarfeltet skal bort.

Les også: Dagsavisen stenger sine kommentarfelt

Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Brasils miljøminister Ricardo Salles mener at Norges millardsbidrag i arbeidet mot avskogingen av Amazonas-regnskogen har vært bortkastet. Klima- og miljøvernminister Ola Elvestuen er uenig. Kanskje han vil bruke enda mer penger, nå som han har kommet så godt igang, med pengebruken.

Les også: Brasils miljøminister: – Norges milliardbidrag i Amazonas-fondet er bortkastet

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon