Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Siden mainstream media i NHSR – den Norske Hysteriske Sjaman-republikk – kun presenterer oppdiktede varmekatastrofeprofetier og kun tar inn debattinnlegg fra uvitende fjols, er det på tide å spre kunnskap om hva som faktisk skjer med klimaet over kloden.

Vi nøyer oss med ting som er rapportert de siste ti dagene.

17. mai kunne vi lese:

annonse

I Frankrike er det så kaldt at de ikke får sådd åkrene. Landet har opplevd en brutal kaldfront andre halvdel av april og første halvdel av mai, og det har vært frost over hele landet, slik at bøndene har måttet tenne bål for å beskytte for eksempel vinranker, som de også gjorde i fjor. Det er fortsatt kaldt og eksempelvis var landets gjennomsnittstemperatur morgenen 6. mai på 2,5 grader. Så kaldt har det ikke vært i landet siden 1979.

Les også: Thunberg ber danskene behandle klimaet som en nødsituasjon

18. mai kunne vi lese:

annonse

I USA er det kuldebølger over alt. I nord-California settes det nå mengder med kulderekorder. Normal høyeste temperatur i Sacramento for 16. mai er 27 grader, og laveste høyeste dagtemperatur var tidligere målt i 1898 til 16 grader. 16. mai 2019 var høyeste temperatur 15 grader.

Dette skyldes at sola er på vei inn i et stort sol-minimum, hvor dens fire magnetiske felt nå går i ufase med hverandre. Sist vi hadde mini-istid, på 1600-tallet, var to av de magnetiske feltene i u-fase, men nå er det altså alle fire. Les mer om hvordan solas energistrøm stuper i denne lenken om professor Valentina Zharkova, som nylig har presentert en modell om hvordan solen produserer sin energi:

Her sier også Lee Wheelbarger: «…selv om IPCCs verste scenarier finner sted handler det kun om en økning på 1,5 Watt pr kvadratmeter. Zharkovas analyse viser en nedgang på 8 Watt pr kvadratmeter i total sol-innstrømning.»

Websiden summerer: «Glem argumentene, debattene og forsøkene på å vinne over global-oppvarming-alarmistene – og forbered dere på det som kommer. Det er snart ikke tid igjen.»

Det mangler ikke på motbør i akademiske kretser når man sjekker på nettet, særlig av typen: «Dette vil allikevel ikke veie nok mot den globale oppvarmingen», så leseren kan jo mene hva han/hun vil. Men uansett finnes det altså forskere som ikke følger det allmenne pjattet vi blir servert i Norge, og som publiserer sine resultater slik at vi i allmenheten kan sette oss inn i dette.

Samme dag kunne vi også lese at vest-Australia er rammet av kulde. Perth oppnådde eksempelvis den tredje laveste maitemperatur noensinne med 2.1.grader. De er på vei inn i vinteren og utenfor Perth var det enda kaldere, med f. eks. –0,3 grader i Pearce. Der hadde det ikke vært så kaldt på 55 år.

Les også: Penelope Lea og klimastreikerne hyllet på MDG-landsmøtet

19. mai kunne vi lese:

annonse

Det meste av New Zealand er nå dekket av kalde luftmasser som har kommet direkte fra Antarktis, og dette har ført til uvanlig kulde, sterk vind, enorme regnskyll og masse snø i fjellene. Temperaturene er langt lavere enn normalt, og det er rapportert ned i -9 grader.

20. mai kunne vi lese:

I Australia må de importere hvete for første gang siden 2007. Dette skyldes enorm tørke, som har redusert landets kormproduksjon med 20%. Det er den verste tørken på 116 år. Alle tre tørkene, 1903, 2007 og i år er knyttet til solsyklusminima. Reduksjon i solaktiviteten er nært knyttet til reduksjon i matproduksjon. Solsyklus 24 er den minst aktive solsyklus siden syklus 14, 1902-13, og vi går nå inn i solsyklus 25 som er forventet å gå ytterligere 30% ned eller mer.

Vi kunne også lese at Duluth i Minnesota ble overrasket over et snøfall 19. mai, som satte ny rekord for dagen, med 6.1 cm. Den gamle rekorden var på 0,5 cm og fra 1963. Akkumulert snødybde for dagen var 34 cm, som for lengst hadde slått rekorden for mai fra 1954 med 20,5 cm.

Les også: Valgsjokk i Australia: en kilevink for de klimamonomane

21. mai kunne vi lese:

Etter flere år med tilbakegang i flerårs sjøis i Baffinbukta, er nå utbredelsen av flerårs sjøis tilbake på nivået i 1968. Økningen i 2018 var størst siden 2010, og tredje størst siden 1998. Hele området med sjøis i nord-Canada er nesten tilbake til nivået i 2004. Jeg får legge til at Al Gores profetier tydeligvis ikke slår til, og at man kan lure på om den norske Nobel-komitéen vil fortsette å fornekte virkeligheten, eller erklære at de tok feil. Riktignok hører jeg til dem som tror på mirakler, men jeg tror også på den frie vilje, så sjansen er nok heller liten.

Vi kunne også lese at NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration), en av klimahysteriets helligste institusjoner, kan fortelle i sin June 2019 Climate Outlook at det sentrale USA fra Kanadagrensen til Texas vil få en langvarig våt og kald sommer. Dette har foregått en stund, for 13. mai hadde bare 4% av Sør-Dakotas maisåkre blitt sådd, mens det normale for tiden er over 50%. Også hvete- og havreåkerne er forsinket. Det skyldes både langvarig regn og kulde.

Les også: Ville ikke delta i klimastreik, ble mobbet av læreren og frosset ut av vennene

22. mai kunne vi lese:

I Denver ble en 128 år gammel kulderekord slått 21. mai. Temperaturen gikk ikke høyere enn 3.9 grader, mens den i 1891 hadde nådd 4.4 grader. I tillegg kom det 8,5 cm snø, og så mye hadde ikke falt i mai siden 29. mai 1975, da de fikk 14 cm snø.

annonse

I det hele tatt har kulderekorder blitt satt over hele USA til tross for at media rapporterer at det er varmere enn noensinne, med nye snørekorder for eksempel i Wyoming.

23. mai kunne vi lese:

I Boulder, Colorado, falt det 13 cm snø 21. mai, og det var ny rekord, da den gamle var fra 2001 med 9.1 cm. Som en konsekvens konket strømnettet utt og 11.000 kunder mistet strømmen.

Vi kunne også lese at såingen av mais var den seneste noensinne i USA, på grunn av regn og kulde, og dermed skyter prisene for mais, hvete og bygg i været. Det er nå for sent å plante på hundretusener av hektar åkre.

24. mai kunne vi lese:

I nord-Arizona har det falt flere tommer snø, en super-sjelden hendelse. Snø på denne tiden er så sjeldent at det har skjedd færre enn et dusin ganger. I Flagstaff har det falt tre meter snø denne vinteren, mot normalt 2,6 meter.

Vi får minne om at klimarapporten fra 2001 erklærte at det skulle bli mildere vintere og antallet snøstormer skulle minke. Yo-hoo!

Ellers kunne vi kose oss på fredagsmorgenen over 8 grader ute og tungt regn, for det betød at de klimastreikende ungene her i byen sannsynligvis streiket mot klimastreiken, som skulle gå av stabelen den dagen. Nitid søking i lokalavisen i ettertid forteller intet om hvorvidt ungene protesterte mot sol og varme på fredag. Det er mulig det ble for kaldt og regnfullt til å protestere mot godt vær.

Les også: SP-nestleder: Demokratiet angripes av klimaaktivister

I dag, 25. mai, kan vi lese:

I Indonesia eksploderte vulkanen Mt. Sinabung i morges.Vulkaner sender enorme mengder CO2 ut i lufta, men de sender også så mye aske og patikler ut i atmosfæren at de bidrar til nedkjøling. Bare utbruddet er stort nok blir hele kloden kjølt ned.

Det forskes nå på hvorvidt det er en sammenheng mellom økt vulkansk aktivitet og solsyklus-minima. Det er mye som tyder på at der er en sammenheng, og det betyr at mens man opplever kaldere vær under solsyklusminima i seg selv, så vil vulkanutbrudd generelt bidra til ytterligere nedkjøling.

Les også: Klimatrusselen som politisk redskap

Alt i alt kan man si med St. Thomas Aquinas:

– Sannhet er også løgn når den fortelles for å forlede. Norske medier forteller bare det som passer med det budskap de ønsker å gi.

Vi klimarealister sier simpelthen at det ikke er noen CO2-forskyldt katastrofe på gang og verden er ikke i ferd med å gå under. Derfor kan vi fortsette å utvinne olje og gass, kjøre bil og ta fly, fjerne alle veibommene og droppe alle klimaavgiftene, og ta Norge ut av Parisavtalen, en avtale uten virkning og til glede for alle korrupte regimer og svindlere i andre land.

Meld deg inn i Klimarealistene og motta vårt nyhetsbrev, med reell vitenskap og reelle fakta.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon