Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Da er det igjen fredag, og det betyr en ny runde med Ukens Resett-navn. Under følger et lite utvalg av personer, så er det opp til dere å velge en verdig vinner.

Foto: Fredrik Hagen / NTB Scanpix.

Nei tenk det, Arbeiderpartiet mister velger med lav inntekt og lite utdannelse på Oslo øst. Velgeren liker pussig nok ikke bomringer. Raymond Johansen burde ha tenkt på det før han satte dem opp. Men…

Les også: Velgerflukt fra AP til FNB i Oslo Øst

annonse

 

 

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Kona til tidligere bistandsminister Heikki Holmås fra SV, Sunniva Holmås Eidsvoll (også fra SV) krever ikke mindre enn 270 kroner i timen i tilbakebetaling for privat barnevakt. Det er god SV-politikk å la det offentlige betale, og det særlig når de selv motarbeider privat næringsliv.

Les også: SV-politiker forsvarer gullkantet barnepass-ordning – får kraftig svar på tiltale av leserne

annonse
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Venstrepopulist Petter Eide fra SV vil ikke ha noe av at au pairer jobber og lærer seg norsk. Som en kjernesunn sosialist, vil han bare ha innvandrere som utgjør en belastning. På seg selv skal man kjenne andre, hans yrkeskarriere har stort sett bestått av arbeid for organisasjoner finansiert av oss skattebetalere.

Les også: SV vil avvikle au pair-ordningen

 

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Lan Marie Nguyen Berg fra Miljøpartiet de Grønne mobiliserer troppene til massebevegelse: «SLÅ RING OM BOMRINGEN».

Les også: Lan Marie Nguyen Berg lanserer ny folkeaksjon: «SLÅ RING OM BOMRINGEN»

annonse

 

Kunst skal ikke provosere, kunst skal ikke forme tanker i betrakterens hode, slike han ikke har tenkt før. Kunst skal være pynt der opp på veggen. Så rektor Torunn Thomassen ved Oslo VO på Helsfyr tok til vett og fjernet bildet, etter at et gjeng muslimer lot seg krenke.

Les også: Voksenopplæring i Oslo gav etter for muslimsk press – fjernet «krenkende» bilde fra utstilling

Foto: NTB Scanpix.

Den uheldige terroristen Lars Gule har sin helt spesielle definisjon av hva terror er. En kan aldri vite med Bombe-Lars. Mulig det å bli kastet til løvene i Romerriket egentlig bare var underholdende.

Les også: Lars Gule: De fleste som har kjempet for Al Qaida og IS er ikke terrorister

 

Psykolog og hysterisk Resett-motstander Karl Eldar Evang nomineres også. Årsaken til hans intense vrede er fremdeles uvisst. Han vil ikke snakke med oss, bare om oss, og det til våre annonsører. Det finnes et ordtak som sier:

– En psykolog trenger en psykolog selv.

annonse

Les også: Aktivistene lykkes: Resett blir kastet ut av nok en annonseplattform, og mister inntekter

Søndag kårer vi en verdig vinner av denne helgens Ukens Resett-navn.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon