Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Selv om du er på ferie, så har ikke verden rundt deg det. Dermed kan vi glede oss over en ny Ukens Resett-navn.

Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Ansvarlig redaktør i E24 Gard L. Michalsen har vært ute etter Resett lenge vi før avslørte hva kulturminister Grande begikk i et bryllup. Nå limte han på noe rasisme-anklager som Resett ikke ble tilbudt tilsvar. Det sier nok mer om troverdigheten til denne mannen. Det som kommer fra den kanten bør man nok ta med en klype salt.

Les også: Norsk journalistikk i et nøtteskall: Slik prøver E24 å sverte Resett

annonse
Foto: Wikipedia.

Den utgåtte betongkommunisten Sven Egil Omdal burde nok tenke seg litt om når han uttrykker seg på sosiale medier. En skriftlig fremstilling kan for mange oppleves som truende. I motsetning til en morsomhet på puben. Som tidligere redaktør burde han være kjent med dette faktum. Men mulig han har glemt vettet hjemme?

Les også: Tidligere redaktør: – Hvis valget sto mellom å redde en druknende Jøran Kallmyr og å gå på kino, hvilken film ville du sett?

Foto: NTB scanpix.

Bombe-Lars Gule er den eneste terroreksperten her til lands som kan også skilte med egen erfaring fra denne type virksomhet. Han ser nok mye av seg selv i Krekar, begge viser tydelig aggresjon isteden for ydmyk skyldfølelse.

Les også: Terrordømte Lars Gule brukes fortsatt som «ekstremismeekspert» av NRK, nå senest for å tale mulla Krekars sak

annonse

Om en trodde man hadde hørt det aller meste, så dukker det opp enda en som føler seg dypt krenket. Kanskje talsperson Summer Ejaz i Muslimsk Fellesråd heller burde holde følelsene sine for seg selv og heller dele tanker med oss andre. Det fører verden fremover. Vedkommende føler at en plate med navnet til fredsprisvinner Muhammad Yunus bør fjernes fra bakken i Stavanger, siden mannen har samme navn som en annen kjent mann som levde for snaut 1500 år siden.

Les også: Muslimsk råd reagerer på plate med profetens navn i Stavanger

Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix

I Dagbladets virkelighetsforståelse er det andre enn de som legger ut på havet i overfylte og synkeferdige farkoster sin skyld. Den skyldige er de som vil stoppe den farlige overfarten, ikke de som legger ut på den. En må nok være sosialist for å forstå logikken her. Eller hva, ansvarlig redaktør Alexandra Beverfjord?

Les også: Dagbladet ut mot Jøran Kallmyr og Frp: Gir detaljert beskrivelse av lik som råtner i Middelhavet

Klimaforsker Carlo Aall føler at klimasaken er viktigere enn demokratiet. Han vil innføre unntakstilstand og la politikerne forbli i posisjon, så de slipper å bli stemt ut av oss velgere.

annonse

Les også: Forsker: Tvang nødvendig for klimaendring

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Pytt pytt, Ola Elvestuen. Du finner sikkert noe annet å bruke våre penger på – ut av vinduet skal de. Like sikkert som banken.

Les også: Brasil varsler ny gransking av Amazonasfondet, der Norge er blant de største giverne

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon