Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen og Sylvi Listhaug (Frp) på Grønland i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Dagsavisen skriver på lederplass at Sylvi Listhaugs kritikk av byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo er løgn, og at han nærmest ble utsatt for et overgrep.

Lederen innledes slik:– «Unnskylder kriminelle og angriper politiet», utbasunerte Fremskrittspartiets Sylvi Listhaug i Dagbladet om byrådsleder Raymond Johansen. Det er drøyt. Det er grovt. Det er en løgn.

Les også: Høyreorientert debattant kalt «hjernedød, høyreekstrem fitte» i Dagsavisens kommentarfelt på Facebook

annonse

Dagsavisen er ikke fornøyd med Dagbladets dekning av en hendelse ved Bogerud t-banestasjon i Oslo der ti innvandrerungdommer ble arrestert.

– Det er så man knapt tror det man leser.

Les også: Dagsavisen stenger sine kommentarfelt

Frp er et kriserammet og panisk parti 

annonse

– Angrepet på Oslos ansvarlige politikere fra en tidligere justisminister og nestleder i partiet som har sittet med ansvaret for justissektoren i Norge i seks år, er nærmest et overgrep i sin usaklighet. Men det er heller ikke styggere enn man må forvente fra et kriserammet, panisk parti, konkluderer Dagsavisen.

Les også: Muslimsk samfunnsdebattant mener Bogerud-ungdommene ble utsatt for politivold 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon