Foto: Heiko Junge / Scanpix
Del saken
 • 928
 •  
 •  
 •  
 •  

Resett har ved tidligere anledninger omtalt de omfattende voldtektsskandalene som har funnet sted flere steder i det vestlige Europa. I britiske Rotherham ble 1400 jenter utsatt for de muslimske, og i all hovedsak pakistanske, voldtektsgjengene. I Nederland blir 1400 jenter utsatt for tilsvarende gjenger årlig. Men, alvorlige overgrepssaker i kjølvannet av høy innvandring fra sterkt patriarkalske kulturer over flere tiår har rammet alle vesteuropeiske land, også vårt broderfolk i sør.

En rekke alvorlige voldtektssaker har rystet Danmark den siste tiden. På Nordsjælland sitter for tiden seks gutter i alderen 15 til 17 år varetektsfengslet, for gruppevoldtekt av to 14 år gamle jenter. Ytterligere to jenter er blitt utsatte, ifølge politiet, som også har mistanke om at enda flere jenter i området kan ha blitt utsatt av disse gjengene. Dette rapporterer Ekstra Bladet.

Den ene 14 år gamle jenta ble voldtatt i sitt eget hjem, da tre av de siktede sammen med to ukjente gutter trengte seg inn i boligen der hun befant seg, og tvang henne til oralsex. De to ukjente guttene filmet overgrepet.

Den samme jenta ble voldtatt igjen, denne gangen av fire gutter. Dagen etter det andre overgrepet ble hun utsatt av igjen, denne gangen ble hun også voldtatt av fire gutter, inne på et solsenter. Alle de siktede har innvandrerbakgrunn.

– Det er en fullstendig uakseptabel oppførsel. Det dreier seg om en grenseløs grov forbrytelse begått av unge mennesker helt uten filter, sier politikommisær Henrik Gunst.

Faren til en av de siktede er imidlertid sikker i sin sak: anklagene er løgner, og sønnen er uskyldig.

– Det dreide seg ikke om voldtekt. Hvis man er sammen med en jente hjemme hos henne, er det ikke voldtekt, som om man tar fatt i en jente utendørs og tvinger henne ned. Hun lyver og anklagene er overdrevne, sier han.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 928
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]