Historisk samarbeid mellom VG, Dagbladet og NRK. (f.v.) Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen, John Arne Markussen i Dagbladet og Sjefredaktørene Gard Steiro i VG presenterer samarbeidet for å bekjempe falske nyheter. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
annonse
annonse

Media er makt, og det er politikk. Pressens uavhengighet fra politiske interesser og nettverk er en myte de liker å spinne selv. Vi har mange eksempler. VGs tendensiøse fremstilling av Trond Giskes bytur er bare ett eksempel.

Gjennom flere tiår har de etablerte mediene undertrykt kritisk journalistikk om Norges viktigste utfordringer. At folk ikke har forstått de negative konsekvensene av ikke-vestlig innvandring, er i stor grad medienes skyld. De har fordreid, skjønnmalt og i tillegg brunbeiset ærlige stemmer.

På torsdag publiserte Resett videoen som VG la til grunn for sine oppslag. Ingen andre medier gjorde det, og her er vår begrunnelse. Vi tror det bidro til avsløringen av VGs åpenbare agenda og villighet til å la fakta vike for deres egen interesse. Snart 100.000 mennesker har sett videoen som Resett la ut.

annonse

Det er behov for uavhengige pressemiljøer i Norge. Noen som kan gå motstrøms og eksponere det andre av ulike grunner vil holde skjult.

Les også: Blir du med å holde fornuften i live i dette land?

Men vi får ikke pressestøtte, og våre artikler er gratis. Derfor er vi avhengig av lesernes frivillige bidrag. Dere som støtter oss gjør det uten noe ekstra igjen som kun kommer dere til gode. Men dere skal vite at uten det dere gir, hadde ikke Resett eksistert. Mer enn 80 % av våre inntekter kommer som donasjoner fra dere.

annonse

Har du interesse av at vi fortsatt øver press og er et «alternativ», så finn måter å støtte oss på i det gule feltet under denne artikkelen, eller gå til Støtt oss-siden. Vi verdsetter både engangsbeløp og månedlige, faste trekk.

SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr per måned ved å sende «Resett fast» til 2474

Vår Vipps er 124526 og vår bankkonto 1503.94.12826

Tusen, tusen takk!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon