Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Brått har det blitt fredag igjen og da er det tid for en ny Ukens Resett-navn. Redaksjonen har plukket ut et knippe og så er det opp til deg å velge ut en verdig vinner.

Skjermdump fra Dagsrevyen

Sylvi Listhaug foreslo i sin tale 1. mai å innføre en praksis fra Danmark. Hvis en begår kriminalitet i et belastet område så kan en bli idømt strengere straff. Om forslaget er godt eller dårlig kan vi med interesse debattere. Men journalist Nina Owing fra allmenkrinkastningen NRK formidlet Listhaugs forslag slik:

– Ja, Sylvi Listhaug mener at de som bor i det partiet kaller belastede områder skal få dobbelt så streng straff som de som bor andre steder.

annonse

Så mye få vi igjen for 6 milliarder i året.

Les også: NRK trekker tilbake falske opplysninger om Listhaugs forslag

Det er ikke bare Resett som har fått sabotører på nakken. MDG-politiker Geir Storli Jensen har bedrevet falsk rapportering mot «Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo».

Nettavisen har slik som Resett blitt utsatt for pågående aktivister som konsekvent kontakter annonsører og utøver et press på dem. Hensikten med det er at annonsørene skal avslutte kundeforholdet. De skremmer vekk kundene, slik som vi vanligvis ser på mafiafilmer. En gang kunne man si at politikk er en kunst, men Geir Storli Jensen og tidligere vinner av Ukens Resett-navn Sveinung Rotevatn har motbevist det ettertrykkelig.

annonse

Les også: MDG-politiker driver en svertekampanje og falsk rapporteringer om Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Etter at Resett har blitt kalt «føkkings rasister» så svarer Bjørnar Moxnes.

– Resett utvider ikke meningsmangfoldet, men innskrenker det ved å prøve å kneble folk som er uenige med dem gjennom hatefulle personkampanjer.

Les også: Moxnes skylder på Resett for å være hatefulle etter at kollega kalte regjeringen «føkkings rasister»

Foto: NTB scanpix.

Sveinung Rotevatn, og resten av eliten, mener Resett er en aktør som driver politiske kampanjer.

annonse

En kampanjeblogg skal visstnok være noe annet enn det eliten mener er journalistikk. ​

Forskjellen er ikke tydelig for oss, men ifølge eliten er vi jo bare «kloakkrotter» med «bedritne meninger». Det er forskjell på folk, må du vite. ​

Les også: Kampanjeblogg – skal Resett ta til seg, for det kommer fra hjertet

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Norske politikere kappes om å slenge hat, hets og sarkasmer etter Resett-redaksjonen og eierne. Parallelt ønsker statsminister Erna Solberg seg en hyggeligere tone i sosiale medier.

– Sjikane, hatmeldinger og kroppshets gjør Norge fattigere, mindre og kaldere. Det er ikke et slikt Norge jeg vil ha, skrev Erna Solberg på sin blogg for noen år tilbake. Hun skrev også:

– Jeg kommer aldri til å godta at folk blir hetset for hvem de er som mennesker. Vi kan ikke ha det sånn i landet vårt.

Les også: Fei for egen dør, Erna!

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Det begynner å gå inflasjon i beklagelser fra VGs redaktør Gard Steiro, denne gangen er det til Ørjan Burøe. Han «glemte» å ta med hans versjon i en #metoo-anklage, selv om han hadde fått den.

annonse

Les også: VG må beklage igjen, denne gangen til Ørjan Burøe

 

 

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Arild Hermstad fra De Grønne føler at vi bør gå i 1. mai-tog for å få lov til å betale mer i bompenger, mest er best sier de fra den kanten.

– At Oslo Frp vil bruke 1. mai til bomaksjon er hyklersk, sier Hermstad.

Les også: De Grønne mener folk burde gå i 1. mai-tog for bompengene i Oslo

Da er det opp til deg å plukke ut din helt spesielle favoritt og så utroper vi en verdig vinner på søndag. God helg til dere alle.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon