Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Det var tilløp til surmuling i kommentarfeltet over at Trond Giske ikke ble nominert. Redaksjonen kan berolige dere med at hans kandidatur er slettes ikke avskrevet.

annonse

Les også: Nominasjon Ukens Resett-navn (uke 8)

Vi vurderte at den saken er ikke ved sin ende, men at vi bare ser enden på begynnelsen. Han som sto frem i gammelmedias koloss på leirføtter VG, er ikke bare en bekymret fagforeningspamp og ihugga betongkommunist, han er også svoger av VGs politiske kommentator Anders Giæver. Partneren til Anders Frithjof Jacobsen som gikk på dagen da det ble oppdaget at han var hemmelig kjærste med Trond Giskes verste fiende i Arbeiderpartiet, Jette Christensen.

Som dere skjønner, her er det mange tråder å nøste opp, og du skal ikke se bort fra at neste Ukens Resett-navn kan bli en Giske-kavalkade. Følg med, følg med.

Illustrasjonsfoto: Morten Holm / SCANPIX .

Journalist i gammelmedias Titanic, Dagbladet og vestkantsbeboer med multikulturelle drømmer, Christopher Pahle gjorde en besynderlig debut. Men det er kanskje ikke så oppsiktsvekkende med representanter fra gammelmedia som blir mer enn ekte sint når de blir påminnet om virkeligheten. De føler seg så mer hjemme i drømmen, der de kan skrive gla’saker om Fatima med hijab som bare fikk 6’er på skolen og skal begynne på legestudiet. For et slikt journalistisk håndverk så får de mye skryt av sine oppgående kollegier.

Les også: Vinneren av Ukens Resett-navn (Uke 49) er…

VG-sjef Ken Andre Ottesen.

Vaktsjef i gammelmedias koloss på leirføtter VG, Ken Andre Ottesen. Har blitt nominert hele tre ganger, men han avanserer ikke. Dette på tross av Ken Andres bemerkelsesverdige gemytt. Den ville ha vært som hånd i hanske på isen, når en svinger kølla for å ta pøkken. Men i Ukens Resett-navn ender han beklageligvis helt på bunn av tabellen. Det er synd, vi hadde mer tro på Ken Andre, så vi får ønske han en god bedring.

Les også: Nominering av Ukens Resett-navn (uke 3)

Didrik Søderlind til angrep på Resetts kommentarfelt

Rådgiver i Humanetisk Forbund Didrik Søderlid gjorde en tarvelig opptreden. Nivået i Ukens Resett-navn er oppsiktsvekkende høyt, men en skulle tro at en rådgiver i en ateistforening som forsvarer dogmatisk religion ville ha fått noe mer enn 5 %. Vi får ønske Didrik bedre lykke neste gang, fordi det trenger han.

Les også: Vinneren av Ukens Resett-navn (uke 51)

Vår kjære forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen klarte ikke å kjempe seg langt frem i Ukens Resett-navn. Her er striden hard, så han må nok skaffe seg mer ammunisjon om han skal komme seg helt opp til toppen. Det holder ikke med drømme seg bort, og føle seg overrasket når han åpner øynene. Beklageligvis kan tett omgang mellom mann og kvinne føre til uheldige konsekvenser, kanskje ikke i drømmen om full likestilling, men i virkeligheten. Om man skal være en realist.

Les også: Nominasjon til Ukens Resett-navn (Uke 52)

Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix

Greven av sugerørsorganisasjoner, SV-politiker Petter Eide endte opp på en lei fjerdeplass. Vi kjenner typen, i hele han voksne liv har han subbet rundt i organisasjoner med sokker i sandalene. I motsetning verdiskapende arbeid der løsninger og resultater er viktig, så har Petter sin bakgrunn i den tærende delen. Hans kompetanse ligger i å konstruere problemer, snakke de så store at løsninger ikke lenger er mulig og dernest bruke de i sin kritikk av andre.

Les også: Vinner av Ukens Resett-navn (uke 3) er…..

Mohamed Abdi til angrep på Norge for å ikke behandle IS-soldater bedre.

Selv uten toppkandidatene Rune Berglund Steen og Eivind Trædal så er antirasisme en populær sak i Ukens Resett-navn. På en solid tredjeplass kom den kloresyke skribenten pressestøtteorganet Morgenbladet Mohamed Abdi. Han føler nok at alle rundt han er rasister, at han blir forfulgt av de og at rasistene snakker bak ryggen hans. Det passer seg ikke å være pressestøttemottaker og samtidig hylle terrorister. Så Mohamed tar i bruk antirasisme, de som ikke vil slippe inn terroristene fra Syria er rasister.

Les også: Nominasjon av Ukens Resett-navn (uke 5)

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Tidligere vinner av Ukens Resett-navn antirasist og konvertitt Linda Noor fikk denne gangen sølv. Sist var hun gretten på regjeringen for de ikke tok med muslimhat i deres rapport til FNs rasediskrimineringskomite. Denne gangen ville hun flytte fra Holmlia, fordi hun synes det var for mange muslimer der og var bekymret for sine barn oppvekst.

Les også: Vinner av Ukens Resett-navn (uke 1)

Dette er Raymond Johansens tredje forsøk og nå klatrer han helt til topps. Forrige gangen fikk han en gledelig bronse, så her er det en god progress.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Raymond ser muligheter og vet å utnytte de. Det er ingenting som er alvorlig nok for partipolitikk. Voldsspiralen har gått av hengslene, og ungdommer blir knivstukket i alle bauer og kanter, det er fin ammunisjon som en kan bruke mot politiske motstandere. Det er tross alt valg til høsten.

 

 

Da takker redaksjonen for denne uken, vi sees vel igjen på fredag. 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.