Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Sommervarmen har inntatt landet og klimaangsten er til å ta og føle på, men båtskammen har visst latt vente på seg.

Foto: NRK TV.

Multimillionær Jonas Gahr Støre hakker løs på Bompengepartiet, det er sånne ubemidlede som ikke greier å betale noen lommerusk for å komme seg på jobb. Selv sitter han på sitt landsted på Sørlandet med en svær båt, og det helt uten båtskam. Selv om den slipper ut fem ganger så mye eksos per mil enn en bil.

Les også: Jonas Gahr Støre kaller Bompengepartiet for «eksoskameratene»

annonse
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Bjørnar Moxnes bruke familien for å fremme egen politikk, skriver Kristin Clemet. Det er ikke bare i hans familie det er noen som har vansker. Av det som er offentlig kjent så hadde Gro en sønn, Jens en søster og Wara har en samboer. Men de har aldri blitt brukt familie i politikk. Slik hører privatlivet til.

Les også: Populistisk splitt og hersk-retorikk på venstresiden

 

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Den moralsk nedrige og sjofle Helge Lurås er ansvarlig for alt på kloakk-bloggen Resett. Særlig på Resett blir det gjennomført systematiske hets- og mobbekampanjer mot undertegnede. I et blandet knippe av rene løgnartikler og NTB-meldinger, legges det opp til kommentering av personangrepstypen, føler Lars Gule.

Les også: Gule er rasende på Resett, hevder seg utsatt for over 1000 personangrep siden avisens oppstart

MDG vil løse eldrekrisen ved å tvinge folk til å kjøpe mindre flatskjermer, det var ideen til politisk rådgiver Mattis Ulvang. Men som rådgiver ville han ikke fortelle Resett hvordan det ville fungere i praksis. Som rådgiver så ville han ikke engang svare. Som dere allerede vet, rådgivere vokser ikke på trær.

annonse

Les også: MDG vil løse eldrekrisen med å få folk til å kjøpe færre flatskjermer

Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix

Når ting blir krevende, slik som å fullføre en tankerekke – da er det så meget lett å jukse litt og rope rasist. Denne gangen var det ansvarlig redaktør Alexandra Beverfjord i Dagbladet.

Les også: Dagbladet på lederplass: – Donald Trump er en rasist

Fylkestingsrepresentant Haagen Poppe i Aust-Agder er ikke nådig i omtalen av Fremskrittspartiet i lørdagens utgave av Fædrelandsvennen.

– Når sentrale Frp-politikere og offisielle Facebook-sider gir uttrykk for holdninger som tenderer til rasisme og muslimhat, støtter ekstremister og sprer konspirasjonsteorier, tendensiøse saker og fake news, må bladet tas fra munnen, skriver han så lettvint.

Utsikten er så vakker der opp på den høye hest, det er bare de der nede som blir nødt til å vri opp de klamme klutene.

Les også: Høyre-politiker stempler FrP som ekstremister

annonse

En fagforening som driver utenrikspolitikk. Trodde deres jobb var lønnsforhandlinger og forbedring av arbeidsmiljø. Men Boikott av Israel er vist aller viktigst for Fagforbundets leder Mette Nord.

Les også: Fagforbundet vil ha lovfestet boikott av Israel-handel

Foto: Berit Roald / Scanpix

Eivind Trædal er flink til å egle på seg folk, denne gangen er det jurist og Document-styreleder Trond Ellingsen. Han sa kort og greit at Trædal er bortkastet tid og kalte han ape man kan slenge en banan til for å få til å roe seg.

Les også: Document-styreleder om Trædal: En ape man kan slenge en banan til for å få til å roe seg

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon